Home / Manşet / HATAY’DA “KARDEŞLİK BULUŞMASI” PİKNİĞİ: MİLLİ GÖRÜŞ TEŞKİLATLARINDAN COŞKULU KATILIM!

HATAY’DA “KARDEŞLİK BULUŞMASI” PİKNİĞİ: MİLLİ GÖRÜŞ TEŞKİLATLARINDAN COŞKULU KATILIM!

Saadet Partisi Hatay İl Başkanlığı ve Milli Görüş teşkilatları, “Kardeşlik Buluşması” temasıyla Belen Atik Yaylası’nda görkemli bir piknik düzenledi. Yoğun katılımın olduğu etkinlik, birlik ve dayanışma atmosferiyle gerçekleşti.

Teşkilatlardan Güçlü Katılım
Pikniğe Saadet Partisi Hatay İl Başkanlığı’nın yanı sıra Anadolu Gençlik Derneği, Cansuyu Derneği, Şuurlu Öğretmenler Derneği ve Milli Görüş çizgisindeki pek çok kuruluşun temsilcileri katıldı. Teşkilat mensupları ve misafirler, gün boyunca düzenlenen etkinliklerde bir araya gelerek hem kaynaştı hem de birlik mesajı verdi.

Programda Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan ve 21. Dönem Hatay Milletvekili Mustafa Geçer de konuşmacı olarak yer aldı.

Hatay Milletvekili Necmettin  Çalışkan, Milli Görüş’ün kardeşlik, dayanışma ve adalet vurgusuna dikkat çekerek katılımcılara hitap etti.

Eski Milletvekili Mustafa Geçer ise teşkilat ruhunun ve ortak değerlerin önemini vurguladı. Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği piknik, çeşitli etkinlikler ve sohbetlerle gün boyu sürdü.

 

 

 

Cevap bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir