
Osman Ötken Anadolu Lisesi, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında Okul Müdürü Cemal Gülistan ile birlikte Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri ve öğrencilerden oluşan bir heyetle İl Müftüsü Mevlüt Topçu’yu makamında ziyaret ederek İl Müftüsünün şahsında Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik etti.
İl Müftüsü Mevlüt Topçu, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hatay İl Müftülüğü olarak kurumu tanıtarak Türkiye genelinde ve Hatay’da kurum tarafından yapılan hizmetler hakkında öğrencileri bilgilendirdi.
Milli ve manevi duygularla bezenmiş hayırlı evlat ve erdemli insan olmak gerektiği hususlarını kapsayan verimli sohbetin ardından öğrencilerin sorularını cevaplayan İl Müftüsü Mevlüt Topçu, bu kıymetli günde ziyaretten memnuniyetini dile getirerek heyete teşekkür etti ve öğrencilere hediye dağıttı.
Okul Müdürü Cemal Gülistan, Hatay’a yaptıkları hizmetlerin yan ısıra Camiler ve Din Görevlileri Haftası anısına İl Müftüsü Mevlüt Topçu’ya hediye takdim ederek samimi sohbeti ve hüsn-ü kabulü nedeniyle teşekkür etti.