
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, tarihi Uzun Çarşı esnafını ziyaret etti.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, AK Parti İl Başkanı Mustafa Erdoğan, Antakya İlçe Başkanı Mustafa Boyacıoğlu ve teşkilat üyeleri ile birlikte Uzun Çarşı esnafını ziyaret etti.
Uzun Çarşı’nın yeniden inşa ve ihya çalışmaları kapsamında yıkılmasının ardından çarşı esnafının hizmet vermeye başladığı İzzet Güçlü Caddesi üzerinde oluşturulan çarşıda geçekleşen ziyaretlerde esnafla istişarelerde bulunan Başkan Mehmet Öntürk, esnafın kent ekonomisinin temel taşlarından olduğunu belirterek, her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, ziyaretler sırasında alışveriş için çarşıda bulunan vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmedi.