Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Fadıl Koçak, kentte sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesi amacıyla yürüttükleri kurum ziyaretleri kapsamında Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine atanan Dr. Barış Kavvasoğlu ile Defne Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu’nu makamlarında ziyaret etti.
YENİ BAŞHEKİMLERE ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ
İl Başkanı Fadıl Koçak, her iki başhekime de yeni görevlerinin Hatay halkı için hayırlı olmasını dileyerek, sağlık alanında yaşanan sorunların çözümü ve hizmet kalitesinin artırılması noktasında işbirliği mesajı verdi.
Fadıl Koçak, “Hatay’ın sağlık altyapısını güçlendirmek, deprem sonrası artan ihtiyaçlara cevap verebilmek için kurumlarımızla koordineli çalışmaya hazırız. Hatay’ın Sağlık Hizmetlerini Güçlendirmek İçin İşbirliğine Hazırız ” şeklinde konuştu.
HATAY’IN SAĞLIK ALTYAPISI MASAYA YATIRILDI
Ziyaretlerde; bölgede deprem sonrası ortaya çıkan ihtiyaçlar, vatandaşlardan gelen talepler ve hastanelerin eksik gördüğü destek alanları başhekimlerle detaylı şekilde değerlendirildi. Koçak, sağlık çalışanlarının üzerindeki yükün hafifletilmesinin, hastanelerdeki kapasite ve hizmet kalitesinin artırılmasının öncelikli konular arasında olduğuna dikkat çekti.
ŞEHRİMİZİN HER DEĞERİNE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Fadıl Koçak, Hatay’ın yeniden ayağa kalkma sürecinde sağlık kurumlarının kritik rol oynadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Saadet Partisi Hatay İl Başkanlığı olarak şehrimizin her bir kurumuna sahip çıkmayı, sağlık hizmetlerine erişimde yaşanan sıkıntıların giderilmesi için gerekli katkıyı yapmaya hazırdır.”







