Anasayfa / Manşet / KIRIKHAN İLÇESİNDE KUMAR OPERASYONU: 42 KİŞİYE 487.368 LİRA İDARİ PARA CEZASI

KIRIKHAN İLÇESİNDE KUMAR OPERASYONU: 42 KİŞİYE 487.368 LİRA İDARİ PARA CEZASI

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde kumar oynayanlara yönelik düzenlenen operasyonda,  kumar oynayan 42 kişiye 487 bin 368 lira idari para cezası kesildiği belirtildi.

Hatay Valiliğinden konuya ilişkin yapılan açıklamada,  Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama suçlarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 25.03.2026 tarihinde Kırıkhan’da bulunan bir iş yerinde yapılan kontrollerde 42 şahsın kumar oynadıkları görüldüğü, ayrıca 1 adet ruhsatsız tabanca, 8 adet fişek, 426.235 TL, 2.900 Dolar ve 1.150 Euro ile Poker-İskambil kağıtları ve slot makinası ele geçirildiği ifade edildi.

Valilik açıklamasında, Olayla ilgili olarak 42 şahsa 487.368 TL idari para cezası yazılırken, İş yeri sahibi M.K. ile E.Y. hakkında ise kumar oynanması için yer ve mekan sağlamak suçundan adli işlem yapılarak,  Ayrıca Basit Yaralama suçundan 2 Ay 15 Gün hapis cezasıyla aranan S.Ç. nin yakalandığı kaydedildi.

 

Cevap bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir