Defne’de etkili olan yoğun yağışların ardından Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, sel felaketinden etkilenen mahallelerde incelemelerde bulundu. Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Özgün, yürütülen çalışmaları da yerinde takip etti.
Defne Belediyesi ekiplerinin ilçe genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirten Başkan Halil İbrahim Özgün, vatandaşların ihtiyaç ve taleplerinin anbean takip edildiğini ifade etti. İlgili kurumlarla koordinasyon içerisinde hareket ettiklerini vurgulayan Özgün, yaşanan olumsuzlukların en kısa sürede giderilmesi için belediyenin tüm imkânlarının sahada olduğunu söyledi.
Başkan Özgün, “Bu süreci dayanışma içerisinde aşacağız. Vatandaşlarımızı bir an olsun yalnız bırakmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Defne Belediyesi ekiplerinin sahadaki çalışmalarının kesintisiz şekilde devam ettiği bildirildi.







