Anasayfa / Manşet / MUHARREM AYI’NDA HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN BEREKET VE PAYLAŞIM İKRAMI

MUHARREM AYI’NDA HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN BEREKET VE PAYLAŞIM İKRAMI

Hatay Büyükşehir Belediyesi , Muharrem Ayı dolayısıyla birlik, beraberlik, kardeşlik, paylaşma ve bereketin simgesi olan aşureyi vatandaşlarla buluşturdu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi  , İslam dünyası için büyük önem taşıyan Muharrem Ayı kapsamında il genelindeki merkez camilerde cuma namazı çıkışında 5 bin kişilik aşure ikramı gerçekleştirdi.

Ekipler, aşure dağıtımlarının önümüzdeki hafta da devam edeceğini ve 5 bin kişilik aşure ikramının daha yapılacağını bildirdi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi  yetkilileri, Muharrem Ayı’nın başta Hatay olmak üzere tüm ülkeye sağlık, huzur, bereket ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulunarak, bu tür sosyal dayanışmayı güçlendiren etkinliklerin devam edeceğini ifade etti.

 

Cevap bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir