Hatay 8’inci Komando Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Mete, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren’e veda ziyaretinde bulundu.
Yaklaşık 4 yıldır Hatay’da Garnizon Komutanı olarak görev yapan Tuğgeneral Ali Mete, gerçekleşen veda ziyaretinde Rektör Veysel Eren’e nazik ev sahipliği ve bugüne kadar göstermiş olduğu yakın iş birliği için teşekkür etti. Mustafa Kemal Üniversitesinin yürüttüğü çalışmaları yakından ve takdirle takip ettiğini ifade eden Tuğgeneral Mete, başarıların artarak devam etmesi temennisinde bulundu.
Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ise Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Mete’nin veda ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.
Tuğgeneral Ali Mete’nin görev süresi boyunca Hatay’ın güvenliği, huzuru ve birlik beraberliğinin tesis edilmesindeki özverili çalışmalarının yanı sıra, özellikle 6 Şubat depremleri sonrasındaki zorlu süreçte Hatay’a ve Mustafa Kemal Üniversitesine sağladığı kıymetli destek ve katkılar dolayısıyla şükranlarını sundu.
Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ersin Can ve Prof. Dr. Mehmet Turan’ın da yer aldığı ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona er

di.






