Anasayfa / Güncel / HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ  İSKENDERUN GELİŞİM LİGİ TURNUVASI TAMAMLANDI

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ  İSKENDERUN GELİŞİM LİGİ TURNUVASI TAMAMLANDI

Hatay Büyükşehir Belediyesi  tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen İskenderun Gelişim Ligi Turnuvası, 11-13 yaş aralığındaki genç sporcuların katılımıyla büyük bir heyecana sahne oldu.

Gençleri spora teşvik etmek ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusunu sporla buluşturmak amacıyla gerçekleştirilen turnuvada kız ve erkeklerden oluşan toplam 600 genç sporcu, 48 takım ile mücadele etti.

Toplam 72 müsabakanın oynandığı organizasyon, İskenderun’da ki 5 farklı halı sahada gerçekleştirildi. Turnuva sonunda bütün katılımcılara ve spor eğitmenlerine madalya ve sertifika takdim edildi.

Genç sporcuların yeteneklerini sergilediği turnuvada mücadele, takım ruhu, dostluk ve fair-play ön plana çıktı. 30 Ağustos’un zafer ruhu, İskenderun’da genç sporcuların mücadelesiyle sahalara yansıdı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi , çocuk ve gençleri spora teşvik eden organizasyonlarını sürdürürken, milli bayramların coşkusunu sportif etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor.

 

 

Cevap bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir