ATSO Fenerbahçe heyetini ağırladı: Hatay’ın Lezzetlerine tam puan!
Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile beraberindeki heyeti ağırladı.
Antakya Ticaret ve Sanayi Odasından yapılan açıklamada, “Odamız, Süper Lig 23’üncü haftada Hatayspor ile oynayacakları maç için Hatay’a gelen Fenerbahçe yöneticilerini ağırladı. ATSO hizmet binasında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Kulüp Başkan Yardımcısı Erol Bilecik ve Kulüp Yöneticilerini ağırladığımız ziyarette bizlere AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu ve Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz de eşlik etti” bilgisi verildi.
Açıklamada, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’in yaptığı konuşmasında, Fenerbahçe gibi köklü bir camianın başkan ve yöneticilerini medeniyetler şehri Hatay’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederken, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Başkan Yardımcısı Erol Bilecik ve beraberlerindeki yöneticiler ATSO tarafından kurulması planlan Hatay Devlet Müzesinin eserlerinin bir kısmını inceleme fırsatı buldukları ifade edildi.
HATAY’IN LEZZETLERİNE TAM PUAN
Başta künefe olmak üzere, Antakya sürkü (çökeleği), kağıt kebabı, tuzlu yoğurt ve Samandağ neyi gibi önemli ürünlerin coğrafi işaretlerinin alınmasında başrol oynayan ATSO’nun, bu değerleri Fenerbahçe Başkanı Ali Başkan Koç’a tanıttığı kaydedilen açıklamada, konuyla ilgili kendisine verilen bilgileri dikkatle dinleyen Başkan Ali Koç’un, gastronomi alanında coğrafi işareti alınan ürünlerin tadına tek tek bakarken, Hatay’ın lezzetlerini çok beğendiğini dile getirdiğini, böylesi önemli değerlerin coğrafi işaretinin alınmış olmasının oldukça değerli olduğuna vurgu yaptığının altı çizildi.
Bu arada ATS Başkanı Hikmet Çinçin’in, Ali Koç’a ve Erol Bilecek’e Samandağ neyi ve Odanın iştiraki olan Antakya Mobilya Ortak Üretim Merkezi’nde üretilen Fenerbahçe logo işlemeli ayna hediye ettiği de açıklamada yer verildi.