Dörtyol’da Uyuşturucu satıcılarına operasyon: 8 Kişi gözaltında

Atayurt Gazetesi
Atayurt Gazetesi tarafından
23 Aralık 2022 yayınlandı / 23 Aralık 2022 15:09 güncellendi
Dörtyol’da Uyuşturucu satıcılarına operasyon: 8 Kişi gözaltında

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yapılan operasyonda, 8 kişi çeşitli uyuşturucu  maddeler ile 3 ruhsatsız tabanca ile birlikte yakalandı.

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 22.12.2022 tarihinde Dörtyol’da bulunan 10 ayrı ikamette yapılan aramada; 423,7 gram metamfetamin, 163,1 gram esrar, 6 adet captagon, 1 adet hassas terazi, 3 adet ruhsatsız tabanca, 17 adet fişek, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 91 adet kartuş ile 1 adet muşta yakalandı.

Açıklamada, Suçtan elde edildiği değerlendirilen; 410.450 TL, 7 adet bilezik, 5 adet altın bileklik, 3 adet altın yüzük ele geçirilirken,  Olayla ilgili olarak Y.B., M.A. M.C., C.E., E.G., A.A., F.Ş. ile F.S adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındıkları bildirildi.

Yorumlar kapatılmıştır.

Dörtyol’da Uyuşturucu satıcılarına operasyon: 8 Kişi gözaltında

Bu Yazıyı Paylaş

Bildirimler
0