Atayurt Gazetesi -
$ DOLAR → Alış: 34,09 / Satış: 34,23
€ EURO → Alış: 37,01 / Satış: 37,16

Diyanet İşleri Başkanımız Hak.

Aytekin Ertuğrul
Aytekin Ertuğrul
  • 07.07.2024
  • Diyanet İşleri Başkanımız Hak. için yorumlar kapalı
  • 71 kez okundu

 ( 29 Haziran 2024) Sözcü gazetesin “Alkol almak ahlaksızlıktır” diye Diyanet İşleri Başkanlığının yayınladığı Cuma hutbesinden bahsediyor.  Ve Diyanet işlerinin sayın başkanına cevap veren haberi yer alıyor. Aslında Alkol almak ahlaksızlıktır deyişinde çok derin fauller var gibi  duruyor. Atatürk Uluslar arası bazı ajan servis doktorlarının da içinde yer aldığı heyette ölüm raporunda ” Hepatite sclero-Congestive ethylique” yani alkole bağlı siroz teşhisini hiç bir laboratuvara, Klinik bulguya  dayanmadan ve hatta  hastanın kendisini muayene bile etmeden bu uydurma teşhis konulmuştur. Şimdi de Alkol almak ahlaksızlıktır” https://www.cumhuriyet.com.tr/siyaset/diyanetin-cuma-hutbesinde-alkol-ahlaksizlik-sayildi-2221621” diye beyanat veren Diyanet İşleri Başkanı aklı sıra Atatürk’e ahlaksızlık izafe etmektedir. Peki,  Dünyada alkol alan herkes bir AHLAKSIZ mıdır. Bu kişi artık bir gün bile Atatürk’ün kurduğu DİB lığı makamında oturamaz ve oturtulamaz. Derhâl Sayın Cumhurbaşkanı görevden almalıdırBu memlekette Başkomutanımız Atatürk’e  Yüce Peygamber bile mezarından kalksa ona hürmet eder. Müslümanlığı kurtaran Haçlıları denize döken  büyük kurtarıcımız diye ellerine sarılır ve öper. Sözcü gazetesi  haberde şunları da yazmıştır.

Peki soruyoruz Bunlar ahlaksızlık değil mi?

  • 4 Kadınla birlikte evlenmek.
  • Çocukları istismar etmek
  • Kamu malını peşkeş çekmek
  • Vergilerle saltanat sürmek
  • Yolsuzlukla ( Hırsızlıkla) zenginleşmek
  • Hutbede Atatürk’ü anmamak,

Biz de ekliyoruz. Yüce Müslümanlığı Türkiye’de eksik bilen kişililerden biri olan Diyanet işleri başkanımıza şunları da sormak gerekir.

Komşun açken sen tok yatarsan ahlaksızlık değil midir.

Komşunu aç bırakacak hainleri yurduna davet etmek ahlaksızlık değil midir. 

Haçlılarla birleşerek açık bütçeler ve enflasyon yaparak Türk parasının değerini dünyanın en değersiz parası haline getirmek ahlaksızlık değil midir.

Diyanet İşleri Başkanı sağınıza solunuza bakınız . Size Yüce bir  Müslüman kişidir diyen kaç kişi kaldı görünüz.

Türk Milletinin Bugün için  En Büyük Gündemi Nedir?

Açık bütçe demek en hafif deyimi ile millî hak ihlali, demektir. Bir açık bütçe bin ( yazı ile bin) hak ihlalini beraberinde getirir. AKP+ MHP döneminde sınırsız ve ölçüsüz açık bütçeler yapılmıştır. Yapılmaya devam edilmektedir. Son Üç yılın bütçe açıkları yüksek rakamlara ulaşmıştır. İşte son 3 yılın bütçe açıkları:

İşte Son 3 yılın açık bütçeleri

2022 yılı bütçe açığı 278  Milyar ve 

2022 yılı ek bütçesi açığı 880 Milyar  

2023 Bütçesi TBMM de 660 Milyar TL  açıkla kabul edilmiştir.

 2023 Bütçesine ek bütçe olarak çıkarılan 1,1 Trilyon açık ek bütçe de TBMM de kabul edilmiştir.

2024 yılında ise Bütçe açığı  2 trilyon 652 milyar TL olarak bütçede yer almıştır.

TOPLAM: 5 Trilyon 580 Milyar

Müslüman bir devlet yöneticisi Müslüman halkına bu bütçeleri yapar mı? Dinimize bilime yüce Müslümanlık hadislerine    ( Beşikten mezara bilim okuyun. Bilim Çin’de ise bile gidin alın) hadisi şeriflerine uyar mı?

Biz 2 sene evvel 2023 yılı Merkezi Bütçesi için C-Danıştay’da dava açmıştık. Hâlen o davamız devem ediyor. Danıştay 10. Dairesi, ile DİDDGK lu davamızı yasal gerekçe olmaksızın hayalı gerekçelerle RET etmiştir. Biz de davamızı milli hak ihlali ve kişisel hak ihlali olduğundan T.C. Anayasa Mahkemesi’ne götürdük Anayasa Mahkemesindeki dosyamızın numarası 2024/28bini dahi geçmiştir. Açık bütçelerin yarattığı hak ihlalleri ne kadar yığılmıştır. Siz karar verin. Açık bütçelerin hükümetçe hazırlandığı, TBMM de kabul edilerek uygulamaya geçildiği bir düzende “ HAK İHLALLERİ” işte bu denli, yükseklerde gezer. Bunu kökünden gidermenin tek yolu vardır. T.C. Anayasa Mahkemesi’nin açık bütçelere Hukuken geçit vermemesi. Açık bütçeleri iptal etmesidir. T.C. Anayasa Mahkemesi bunun için kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana bu amaçla hizmetlerini yürütmektedir. Bu güne kadar biz karınca kadarınca davalarımızı yürüttük. Son olarak T.C. Anayasa Mahkemesine ek bir dilekçe daha sundum. Artık ben de tüm Türk Milleti gibi Türk Milletinin 14 Mayıs 1950 den sonra beklediği açık bütçeleri İPTAL kararını bekliyoruz.  T.C. Anayasa Mahkemesi’nin  “ Siz orada yalnızca açık bütçeleri durdurmadınız . Türk milletinin makûs talihini de yendiniz” dedirtecek kararı Türk Milleti sabırla beklemektedir.

Op. Dr. Aytekin Ertuğrul

draertugrul@hotmail.com

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ