Antakya Belediyesi Parklarda, Bakım, Onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor!

Atayurt Gazetesi
Atayurt Gazetesi tarafından
25 Ağustos 2022 yayınlandı / 25 Ağustos 2022 15:29 güncellendi
Antakya Belediyesi Parklarda, Bakım, Onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor!

Antakya Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri şehir genelinde bulunan tüm parkları yeniliyor.

Bakım, onarım, oyun grubu yenileme, sulama, temizlik, çim biçme ve ağaç budama çalışmaları gerçekleştiren ekipler şehrin dört bir köşesinde eş zamanlı olarak hizmet veriyor.

        Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, parklarda hasar gören kent mobilyaları, çöp kovaları, oyun grupları, fitness aletleri, aydınlatma ve sulama sistemleri onarılıyor, boyanıyor, ihtiyaca göre yenisi ile değiştiriliyor.

        Yürütülen hizmet programı kapsamında son olarak Serinyol Tahtaköprü Yıldırım Deresi Mesire Alanı’nda bakım-onarım ve çim biçme çalışmaları yeni piknik masaları montajı, 15 Temmuz Milli İrade Parkı, Cebrail Mahallesi ve Saray Caddesi’nde şekilli ağaç budama ve temizlik çalışmaları, 100. Yıl Parkı’nda bakım-onarım ve temizlik çalışması, Haraparası Mahallesi Cevat Açıkalın Parkı’nda oyun grubu tadilatı, temizlik çalışması gerçekleştirildiği belirtildi.

Yorumlar kapatılmıştır.

Antakya Belediyesi Parklarda, Bakım, Onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor!

Bu Yazıyı Paylaş

Bize Ulaşın Bildirimler
0