Anasayfa / Manşet / BAŞKAN İBRAHİM NACİ YAPAR, HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ İFTAR PROGRAMINA KATILDI

BAŞKAN İBRAHİM NACİ YAPAR, HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ İFTAR PROGRAMINA KATILDI

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Defne ilçesinde düzenlenen iftar programına katıldı.

Defne Fenerbahçe Saadettin Saran Tesisleri’nde gerçekleşen iftar programına Başkan İbrahim Naci  Yapar’ın yanı sıra, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, AK Parti Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan, Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan’ın bereketini, paylaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini hep birlikte yaşamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Başkan İbrahim Naci Yapar, Mübarek Ramazan ayının birlik ve kardeşliği daha da güçlendirmesini temenni ettiğini ifade etti.

Ramazan ayının bereketini, birlik ve beraberlik duygusunu pekiştiren iftar programını düzenleyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk ve emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan İbrahim Naci Yapar, nice güzel iftar sofralarında hemşehrileriyle yeniden bir araya gelmeyi temenni etti.

 

Cevap bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir