BETON FİNİŞER MAKİNESİ İLE ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

Hatay Büyükşehir Belediyesi, “Hatay Ayağa Kalkıyor” sloganı ile bir taraftan daha güçlü bir Hatay için çalışmalarını sürdürürken bir taraftan da kendi öz kaynaklarıyla araç ve personel filosunu genişletiyor.
Hatay BüyükşehirBelediyesi, Hatay’da bir ilke imza atarak Ulaşım Dairesi Başkanlığı envanterine kattığı yeni “Kayar Kalıplı Beton Finişer Makinesi ile hem ekonomiden hem de insan gücünden tasarruf ederek bordür ve V kanal gibi işlemleri çok daha hızlı bir şekilde tamamlayarak yol yapım çalışmalarına hız katmaya başladı.
Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri Kırıkhan Mimar Sinan Mahallesi 751. Sokakta gerçekleştirilen asfalt çalışmasının akabinde Kayar Kalıplı Beton Finisheri ile orta refüj ve yaya kaldırımı çalışmaları yaparak araç ve yaya trafiği düzenini hızla sağladı.
Muhtar İlhan’dan Hatay Büyükşehir Belediyesine Teşekkür
Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Reşit İlhan, mahallede yaya ve araç trafiği düzeninin sağlanması adına yapılan çalışmaların hızla tamamlanmasının önemine dikkat çekerek, Başkan Mehmet Öntürk ve Haray Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.









