Atayurt Gazetesi -
$ DOLAR → Alış: 33,87 / Satış: 34,01
€ EURO → Alış: 37,64 / Satış: 37,79

CHP Yılmaz Özdil’i Davet Etmez.

Aytekin Ertuğrul
Aytekin Ertuğrul
  • 07.07.2024
  • CHP Yılmaz Özdil’i Davet Etmez. için yorumlar kapalı
  • 67 kez okundu

İnsana bazen kızgınlıkla bir şeyler söyletiyorsunuz. Yazarın biri yazmış. CHP Yılmaz Özdil’i CHP ye neden davet etmiyor diye. CHP Yılmaz Özdil’i davet etmez.. Çünkü CHP henüz Atatürk’ü Partiye davet etmedi ki. Veya Atatürk’e gidip bu durumda bize ne emredersiniz demedi ki. Yılmaz Özdil’i davet etsin.  Bu kadar büyük iddiayı neye dayanarak yazdık. Gerçek olduğu için yazdık. Atatürk’ü CHP davet etmez. Çünkü aşağıdaki direktif Atatürk’e aittir. “

Bugünkü savaşmalarımızın gayesi tam bağımsızlıktır. Bağımsızlığın bütünü ise ancak mali bağımsızlıkla mümkündür. Mali bağımsızlığın korunması için ilk şart bütçenin ekonomik bünye ile orantılı ve DENK olmasıdır.

Milli paranın kudretini beynelmilel buhrana karşı masun bulundurmak başlıca gayemizdir

CHP işte bu Direktifi vereni CHP ye davet etmez. Ayağına kadar gidip sormaz. Çünkü Tam bağımsızlığı ve Türk parasının kudretinin korunmasını CHP ye destek veren Haçlılar asla istemezler. Ya ne isterler Türk parasının her saat her gün her ay her yıl değerinin düşürülmesini isterler.  14 Mayıs 1950 den beri Türk parasının değerinin düşürülmemesi mücadelesine yani DENK bütçe mücadelesi veren İsmet Paşa hariç CHP genel başkanlarından ve Genel sekreterlerinden Allah Rızası için katılanı gören duyan var mıdır? Şimdilik bu kadar açıklama yeter.

Milli Futbolcumuz Merih Demiral Bozkurt İşareti Yapınca

            Avusturya’da yapılan futbol şampiyonasında iki gol atan futbolcumuz Merih Demiral türbinleri bozkurt işaretiyle selâmlayınca olanlar oldu. Siyasi sembol yaptığı iddiasıyla UEFA ona iki maç ceza verdi. Bu nedenle Hollanda Maçımızda Türk Milli Futbol takımında yer alamadı. Biz de Hollanda karşısında maçı kaybettik ve Kupaya VEDA ettik.

Şimdi Türklerin bu en eski sembolü ne zamandan beri bir siyasi partinin sembolü yapıldı, bunu konuşuyoruz. İyi fırsat oldu.

Yazar Yılmaz Özdil 5.7.2024 tarihli videosunda geniş geniş Kurt motifi üzerine bir tarih anlattı. Türk kavramı üzerine derinlikli bir video yaptı.     .

Kabotaj Bayramını Buruk Kutladık

 Kocaeli Gazetesinin köşe yazarı Sayın Tanzer Ünal Kabotaj 2024 Bayramı nedeniyle yazılamayanları yazmıştır.  Peki öteki deniz kuvvetleri kökenli yazarlarımız nerede?. Başta bu yazıyı yazan olmak üzere, E. Tümamiral Semih Çetin+ E. Tümamiral Cem Gürdeniz+ E. Tuğamiral Türker Ertürk+  Neredeyiz. Kabotaj bayramını Tanzer Ünal gibi içten derinden ve üzüntü ile dile neden getirmedik. Neden getirilmedi. Yazar Tanzer Ünal’ın sorduğu sorular çok yerindedir. Lozan’da kazandıklarımızı ki( Onlar her karış toprağı şehit kanları ile tekrar sulanarak elde edilmişlerdir.),  Haçlılara ne karşılığında verdik. Düşünme zamanıdır. Bir Haçlı doları 10 KASIM 1938 de 80 kuruş iken bugün    ( 7 Temmuz 2024 )  32.620.000 TL dir. Utanıyor muyuz üzülüyor muyuz? Bu rakam size bir şeyler söylemiyor mu? Size dâhili ve harici bedhahların faaliyetlerini anlatmıyor mu? Yazıyı açın ve sonuna kadar okuyun.  Bayram yaparız ağlanacak halimize de işte buna denir. Siz de bayram yaparız ağlanacak halimize diyeceksiniz. Eminim.

DENK Bütçe. Yolu Milli ve Ata Yoludur.

İstikbalde dahi seni bu hazineden Mahrum etmek isteyecek dâhili ve harici budakların olacaktır denilmiştir. Hep dahili bedhahlarla uğraşmak ve harici bedhahların faaliyetlerini Türk milletine az anlatmak veya  hiç anlatmamak işte Türk Cumhuriyetçilerinin zaafı da budur. 11 Kasım 1938 de 80 Kuruş olan bir ABD doları bu gün                 ( 7 Temmuz 2024)te ise 32.620.000 TL dir. Bu konu ile uğraşacak devrimci bilimci ve Milliyetçi bir uğraşı gerekiyor.  Savaş veya mücadele cephesi de burasıdır. Çünkü son 3 yılın bütçe açıkları toplamı: 5 Trilyon 580 Milyar TL dir. Bu açıklarla topal karga bile olunamaz.

Bu vahim sonucu değiştirmek ancak ve ancak DENK bütçe ile ve DENK bütçe yolundan gitmeyecekleri bir daha asla  seçmemekle başarılabilir. NOKTA:

 Op. Dr. Aytekin Ertuğrul

draertugrul@hotmail.com

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ