DÖRTYOL’DA HIRSIZLIK YAPAN 4 DİLENCİ TUTUKLANDI

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde, Hırsızlık yaptıkları tespit edilen 4 dilenci, adli mercilerce tutuklandılar.
Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Hırsızlık suçlarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 06.05.2025 günü Dörtyol Numune Evler Mahallesinde bir ikamette, ikamet sahibinin oğlu U.D. “uyuduğu esnada 2 bayan şahsın çekmeceleri karıştırdığını gördüğünü, şahısların kendisini görünce kaçtığını ikametten 25 gram Altın bileklik ve 235 TL. paranın çalındığını” beyan etmiş, yapılan araştırmalar sonucunda S.T., Y.Y. C.T. ve Ş.Ç isimli 4 şahısın yakalandıkları belirtildi. İ
Açıklamada, ikamette bulunan U.D. bir şahsı teşhis ederken, konu ile ilgili 4 şahıs da gözaltına alındığı, Ayrıca şüpheli şahısların Dilencilik yaptıklarını beyan etmeleri üzerine şahısların üzerinden alınan 1965 TL. paraya el konularak Dörtyol belediyesi zabıta görevlilerine teslim edildikleri ifade edildi.
Bu arada, şüphelilere 3.982 TL. idari ceza uygulanırken, Şüpheli S.T., Y.Y. C.T. ve Ş.Ç. adlı şahısların 7 Mayıs 2025 günü çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildikleri açıklamada yer verildi.