Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Paskalya Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı:

Atayurt Gazetesi
Atayurt Gazetesi tarafından
11 Nisan 2020 yayınlandı / 11 Nisan 2020 19:36 güncellendi
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Paskalya Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı:

Hatay Büyükşehir  Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’ın  tüm dinlerin ve etnik unsurların birbiri ile dayanışma ve huzur içerisinde yaşadığı nadide bir şehir olduğunu söyledi.

Paskalya Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan  Hatay Büyükşehir  Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş düşüncelerini şöyle ifade etti:

 “Hatay tüm dinlerin ve etnik unsurların birbiri ile dayanışma ve huzur içerisinde yaşadığı nadide bir şehir. Birçok medeniyeti topraklarında ağırlamış olan şehrimizde farklılıklarımızla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu yıl tüm dünyanın olumsuz etkilendiği korona virüs salgınına karşı aldığımız önlemler dolayısıyla bayramlarımızı bir arada kutlayamıyor olmanın burukluğunu yaşasak da inanıyoruz ki bu günler geçecek. Ve bizler sağlıklı günlerde yeniden bir araya gelerek güzel günlerimizi, mutlu anlarımızı paylaşacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle Hristiyan hemşehrilerim başta olmak üzere tüm Hristiyan aleminin Paskalya Bayramı’nı kutluyor, bayramlarımızın dünyaya sevgi, barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.”

Yorumlar kapatılmıştır.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Paskalya Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı:

Bu Yazıyı Paylaş

Bildirimler
0