Hatay Büyükşehir Belediyesi sokağa çıkma kısıtlamasında da çalışmalarını sürdürüyor

Atayurt Gazetesi
Atayurt Gazetesi tarafından
29 Mayıs 2021 yayınlandı / 29 Mayıs 2021 14:36 güncellendi
Hatay Büyükşehir Belediyesi sokağa çıkma kısıtlamasında da çalışmalarını sürdürüyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, sokağa çıkma kısıtlamasında da  Hatay’ın birçok noktasında dere ve kanal temizliğinin yanı sıra büz döşeme çalışmalarına devam ediyor.

İl genelinde sel ve taşkınların yaşanmaması amacıyla tedbirler alan Hatay Büyükşehir belediyesi ekipleri,  Antakya ilçesine bağlı Ballıöz ve Zülüflühan Mahallesi’nde, Defne ilçesine bağlı Özengili Mahallesi’nde dere temizliği çalışması gerçekleştirdi.

Ekipler ayrıca yağmur sularını kontrol altına almak ve taşkınları önlemek amacıyla Antakya ilçesine bağlı Üçgedik Mahallesi’nde büz döşeme çalışmalarını tamamladı.

 Hatay Büyükşehir belediyesi  yetkilileri, Hatay’ın 15 ilçesinde yağmursuyu hattı olmayan bölgelerde büz döşeme ve dere temizliği çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Yorumlar kapatılmıştır.

Hatay Büyükşehir Belediyesi sokağa çıkma kısıtlamasında da çalışmalarını sürdürüyor

Bu Yazıyı Paylaş

Bildirimler
0