HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN PAYAS’A ÜCRETSİZ YKS SORU ÇÖZÜM VE ETÜT ATÖLYELERİ

Atayurt Gazetesi
Atayurt Gazetesi tarafından
4 Eylül 2025 yayınlandı / 04 Eylül 2025 13:15 güncellendi
HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN PAYAS’A ÜCRETSİZ YKS SORU ÇÖZÜM VE ETÜT ATÖLYELERİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi , üniversite sınavına hazırlanan gençlere yönelik eğitim desteklerini sürdürüyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Destek Eğitim Merkezi, Payas’ta ücretsiz YKS Soru Çözüm ve Etüt Atölyeleri başlatıyor.

15 Eylül’de Başlıyor

12.sınıf öğrencileri ve mezunlara yönelik olarak düzenlenecek atölyeler, 15 Eylül 2025 tarihinde Payas Akademi Hatay binasında başlayacak.

Program kapsamında; kimya, biyoloji, matematik, coğrafya, Türkçe ve edebiyat derslerinde alanında uzman öğretmenler tarafından ders anlatımları ve soru çözüm seansları gerçekleştirilecek.

Kontenjanlar Sınırlı

Eğitim desteğinden faydalanmak isteyen öğrenciler, 4-12 Eylül 2025 tarihleri arasında başvuru yapabilecek. Kontenjanların sınırlı olduğunu belirten Hatay Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ayrıntılı bilgi ve başvurular için ALO 153 hattının kullanılabileceğini ifade etti.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi yetkilileri, üniversite sınavına hazırlanan gençlerin her zaman yanında olacaklarını belirtti.

 

Yorum Ekle

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN PAYAS’A ÜCRETSİZ YKS SORU ÇÖZÜM VE ETÜT ATÖLYELERİ

Bu Yazıyı Paylaş

Bildirimler
0