İSKENDERUN’DA İŞYERİNE SİLAHLI SALDIRI

Hatay’ın İskenderun ilçesinde gündüz saatlerinde şehir merkezinde yaşanan silahlı saldırı paniğe neden oldu.
Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, Ayakkabıcılar Çarşısı’nda bulunan bir iş yerine motosikletli bir şahıs tarafından ateş açılması sonucu çevredeki vatandaşların silah sesleri üzerine panikle ne olduğunu anlamaya çalışırken, şüpheli hızla motosikletle olay yerinden kaçtığı belirlendi.
Silahlı saldırıda açılan ateş sonucu, iki kişi yaralanırken, İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralılardan birini hastaneye kaldırırken, diğerine olay yerinde ilk müdahaleyi yaptığı ve İş yerinde vurulan genç şahsın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Bu arada, olayın ardından saldırıyı gerçekleştiren kişinin İ. E. olduğu ifade edilirken, Polis ekipleri, kaçan saldırganı yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattıkları açıklamada dile getirildi.