YAKIT HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ÜRETİM ÇİFTÇİDEN

Atayurt Gazetesi
Atayurt Gazetesi tarafından
24 Ekim 2025 yayınlandı / 24 Ekim 2025 14:21 güncellendi
YAKIT HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ÜRETİM ÇİFTÇİDEN

Hatay Büyükşehir Belediyesi, tarımsal üretimi daha verimli ve sürdürülebilir hale getirerek çiftçilere destek olacak projelerine devam ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi  Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, 1 ila 15 dekar arasında tarla sahibi olan çiftçilere mazot desteğinde bulunuyor.

Mandalina, portakal, limon, zeytin, pamuk, buğday ve soğan yetiştirenlerin faydalanabildiği mazot desteğine, 2025 yılı Çiftçi Kayıt Sistemine (ÇKS) kayıtlı olan üreticilerin 31 Ekim’e kadar başvuru yapmaları gerekiyor.

Çiftçiler, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin ve Hatay su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün (HATSU) ilçelerdeki hizmet binalarından başvurularını yapabiliyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Hatay’ın tarımsal üretimde marka şehirlerden biri olması hedefiyle destekleme çalışmalarını 15 ilçede sürdüreceklerini açıkladı.

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Ekle

YAKIT HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ÜRETİM ÇİFTÇİDEN

Bu Yazıyı Paylaş

Bildirimler
0