Anasayfa / Manşet / 2 MİLYON TALEP EDİP ÖLÜMLE TEHDİT EDEN İKİ KİŞİ YAKALANDI

2 MİLYON TALEP EDİP ÖLÜMLE TEHDİT EDEN İKİ KİŞİ YAKALANDI

Bir vatandaş, kendisinden 2 milyon talep edip, ölümle tehdit eden kişileri şikayeti üzerine Polis tarafından yakalandılar.

Hatay Valiliğinden konuya ilişkin şu açıklama yapıldı:

“Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, bir vatandaşın kendisinden 2 milyon TL talep edildiği ve kendisi ile ailesinin ölümle tehdit edildiği yönündeki şikâyeti üzerine çalışma başlatılmıştır.

Yürütülen çalışmalar neticesinde olayın şüphelileri olduğu belirlenen S.K. ve Ş.K. isimli şahıslar, farklı adreslerde yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şüphelilere ait ikamet, araç ve iş yerlerinde gerçekleştirilen aramalarda;

1 adet otomatik av tüfeği, 1 adet pompalı av tüfeği, 2 adet kırma av tüfeği, 293 adet 9 mm tabanca fişeği, 2 adet 7,65 mm tabanca fişeği, 30 adet av tüfeği kartuşu ile  3 adet av tüfeği şarjörü ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili adli makamlara sevk edilen şüphelilerden Ş.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, S.K. ise tutuklanmıştır.”

 

Cevap bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir