Anasayfa / Manşet / YAYLADAĞI VE SAMANDAĞ’DA ÇOCUKLAR BİLİM VE EĞLENCEYLE BULUŞTU

YAYLADAĞI VE SAMANDAĞ’DA ÇOCUKLAR BİLİM VE EĞLENCEYLE BULUŞTU

Hatay Büyükşehir Belediyesi, çocukların yaz tatilini verimli ve keyifli geçirmesi amacıyla hayata geçirdiği “Yaz Seninle Güzel” etkinliklerini Yayladağı ve Samandağ’da yoğun katılımla gerçekleştirdi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi  Akademi Hatay tarafından, Yayladağı ilçesi Kurtuluş Mahallesi Yayladağı Gençlik Merkezi önünde ve Samandağ’da ise Akademi Hatay Eğitim Merkezinde çocukları bilim, teknoloji ve eğlence dolu atölyelerle buluşturdu.

Bilim, Teknoloji ve Eğlence Bir Arada

Etkinlik kapsamında çocuklar; 3D kalem, VR gözlük deneyimi, yapay zekâ, rüzgâr gülü, taş boyama, tohum topu, gözlem ve drone atölyelerine katılarak hem yeni deneyimler kazandı hem de eğlenerek öğrenme fırsatı buldu.

Çeşitli ikramlarında olduğu programda sosis balon gösterileri, palyaço etkinlikleri ve dans gösterileri ile çocuklar unutulmaz anlar yaşadı.

Bilim ve teknolojiyle erken yaşta tanışma imkânı bulan çocuklar, birbirinden eğlenceli etkinliklerle dolu bir gün geçirirken aileler de organizasyona yoğun ilgi gösterdi.

Etkinlikler 31 Ağustos’a Kadar Sürecek

Etkinliklerin 31 Ağustos’a kadar devam edeceğini kaydeden Hatay Büyükşehir Belediyesi  yetkilileri, “Yaz Seninle Güzel” etkinliklerinin yaz boyunca Hatay’ın 15 ilçesinde devam edeceğini belirtti.

 

Cevap bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir