Yayladağı’nın Tarihi Kureyşi köprüsü onarılıyor

Atayurt Gazetesi
Atayurt Gazetesi tarafından
2 Kasım 2022 yayınlandı / 02 Kasım 2022 10:16 güncellendi
Yayladağı’nın Tarihi Kureyşi köprüsü onarılıyor

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, sosyal medya da yaptığı duyuru ile Tarihi Kureyşi Köprüsünün iki gün süreyle kapatılacağını duyurdu.

Başkan Mehmet Yalçın Açıklamasında onarım dolayısıyla köprünün kapatılacağını belirterek şu bilgileri paylaştı.

 “Tarihi Kureyşi Köprüsünün yanına yapılan yaya köprüsü inşaatı sebebiyle Atatürk Caddesi üzerinde araç trafiği 2 (iki) gün süreyle kapatılacaktır.

İlçemizin tarihi köprülerinden biri olan Kureyşi Köprüsünün yanına yapılan yaya köprüsünün kaynaklanmış çelik konstrüksiyonların montelenmesi işlemine başlanmıştır.  Desteklerinden dolayı İskenderun Belediye Başkanımız Sayın M.Fatih Tosyalı ve Milletvekilimiz Sayın  Abdulkadir Özel’e teşekkürlerimizi sunarız. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.”

Yorumlar kapatılmıştır.

Yayladağı’nın Tarihi Kureyşi köprüsü onarılıyor

Bu Yazıyı Paylaş

Bildirimler
0