Atayurt Gazetesi -
$ DOLAR → Alış: 32,24 / Satış: 32,37
€ EURO → Alış: 34,79 / Satış: 34,93

ASKIDA EKMEK

Mehmet Çardak
Mehmet Çardak
  • 28.10.2020
  • ASKIDA EKMEK için yorumlar kapalı
  • 689 kez okundu

Değerli okurlarım!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  Türkiye’de anayasanın, rejimin, demokrasinin, özgürlüklerin, adaletin askıya alınmasına ses çıkarmayan, hatta destek veren bir siyasetçidir. Bahçeli, özellikle de ‘tek adam’ rejimine teslimiyet yolunda sadece hamaset, hakaret, kin ve nefret pompalayan şahsına emsalsiz bir siyasi liderdir.

Ve Bahçeli’nin bugüne kadar vatanın, milletin tek bir derdine derman olduğu görülmemiştir. Ancak,  geçen günlerde ilk kez bir ekonomi projesini  açıklamıştır.. Bu projenin adı: ‘Askıda Ekmek’ tir.  

Devlet Bahçeli  ‘Askıda Ekmek’ uygulamasını başlatmakla nihayet halkımızın aç olduğunu görmüştür. Darısı Cumhur İttifakı’nın diğer ortağına…

Ne diyebiliriz ki. Bu ülkede milleti askıda ekmeğe muhtaç edenler utansın!

Gel gör ki, parti tabelası eşliğinde ’Askıda Ekmek’ poşetleriyle, hem her emrine amade olduğu Saray efradını hem de kendisini vurmuştur.

Cumhur İttifakı’nın liderlerinden Erdoğan ‘doğalgaz’ müjdesi verip vatandaşın gazını alırken, MHP lideri Devlet Bahçeli ‘Askıda Ekmek’ projesi ile ekonomik krizi itiraf etmiştir.

AKP iktidarının 18 yıl sonra milleti karşı karşıya getirdiği fakirlik, ‘Askıda Ekmek’ projesi ile net bir şekilde anlatılmıştır.

Hem ‘ekonomi uçuyor’ deyip hem de ‘Askıda Ekmek’ projesini başlatanlar, açıkça milletten dalga geçiyorlar. Ancak, ekonomik yalanlar artık dikiş tutmuyor.

Aslında Bahçeli’nin ‘Askıda Ekmek’ projesi, fakirliğimizin ilanı, yoksulluğumuzun tescilidir. 18 yıllık AKP iktidarında millet işsizliğe, umutsuzluğa, karanlığa mahkûm edilmiştir.Millet kuru soğana muhtaç hale getirilmiştir.

83 milyon, bir avuç tefeciye hizmet eder hale gelmiştir.

Bu ülkede halka yapılanlar açıkça vicdansızlıktır.

Cumhur İttifakı’nın halkla, vatandaşla, çiftçiyle, esnafla, emekçilerle, emeklilikte yaşa takılanlarla hiçbir ilgisi, alakası kalmamıştır. İktidardakiler Saray gözlüğünden bakıyorlar dünyaya.

Bunlar artık millete o kadar yabancılaştılar ki askıda ekmeği bile düzgün yapamıyorlar.

Hem ‘ekonomi uçuyor’ deyip hem de ‘Askıda Ekmek’ kampanyası başlatıyorlar.

Bu ne demektir?

Cumhur İttifakı’nın liderlerinden biri yalan söylüyor demektir. Ne var ki bu yalanlar artık dikiş tutmuyor.

Cumhur İttifakı’nın büyük ortağı millete yoklukta sabır telkin ediyor. Küçük ortakta millete ‘Askıda Ekmek’ vadediyor.

Aslında bunların milletin derdine derman olma niyetleri yok. Biri yapacağı işi yüce Allah’a, öbürü de millete havale ediyor!

Mehmet Çardak

Araştırmacı/Yazar

m-cardak@windowslive.com

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ