Atayurt Gazetesi -
$ DOLAR → Alış: 32,30 / Satış: 32,43
€ EURO → Alış: 34,58 / Satış: 34,72

CHP’nin kalesinden Cumhur ittifakı adayı Mehmet Öntürk’e tam destek!

CHP’nin kalesinden Cumhur ittifakı adayı Mehmet Öntürk’e tam destek!
  • 25.03.2024
  • CHP’nin kalesinden Cumhur ittifakı adayı Mehmet Öntürk’e tam destek! için yorumlar kapalı
  • 69 kez okundu

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, CHP’nin kalesi olarak bilinen Arsuz’a bağlı Karaağaç’ta gerçekleşen mahalle buluşmasında vatandaşlardan tam destek gördü.

Hatay’ı 10 yıldır hizmete muhtaç bırakan, yolları, su ve kanalizasyon altyapısını yapmayan vurdumduymaz belediyecilik anlayışından kurtaracaklarını ve Hatay’ı tüm dinamikleriyle ayağa kaldıracaklarını kaydeden Mehmet Öntürk’e tam destek olacaklarını belirten Arsuzlu vatandaşlar, Hatay’ın makus talihini yeneceği günü dört gözle beklediklerini belirtti.

ARSUZ’U AKDENİZ’İN İNCİSİ YAPACAĞIZ

Arsuz’un tatil bölgesi olduğu kadar tarımıyla da ön planda olduğunu kaydeden Öntürk, tarıma büyük destekler vereceklerini söyledi.

Arsuz’un deniz sezonunun 8 ay sürdüğünü belirten Mehmet Öntürk, sahili ile bilinen Arsuz’un deniz turizmine yapılacak yatırım ile 100 bin kişiye istihdam imkanı sağlanacağını kaydetti.

Hatay’ın Antalya ve Muğla’dan hiçbir eksiğinin olmadığını, tam aksine oraya giden iş gücünün Hataylılardan oluştuğunu dile getiren Mehmet  Öntürk; “Arsuz’umuzun deniz turizmine, tarımına, doğa turizmine büyük yatırım yapacağız. Bu bölgenin potansiyelini kullanamayan bir HBB yönetimi var. Beceriksizlerle artık vedalaşma, işi ehline bırakma zamanı gelmiştir. Arsuz’un, Karaağaç’ın yollarını, altyapısını ve su işlerini tamamladıktan sonra yapılacak yatırım ile 8 aylık deniz sezonunu fırsat bilerek Arsuz’u Akdeniz’in incisi yapacağız” ifadelerini kullandı.

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA GÜVENCE: ÇALIŞAN KARDEŞLERİMİZİN EKMEĞİYLİE OYNAMAYACAĞIZ

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Hatay Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan memurların tüm haklarının korunacağının garantisini verdi.

Konuyla ilgili Hatay Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan memurlar dahil tüm personellerin garantilerinin kendisi olduğunun altını çizen Mehmet Öntürk, araya nifak tohumu ekenlerin bu tür söylentiler ile amaçlarına ulaşamayacaklarını kaydetti.

Seçimi kazanamayacağını anlayan zihniyet diyerek işaret ettiği mevcut Hatay Büyükşehir Belediyesi yönetiminin bu tür oyunları oynayarak amacına ulaşamayacağını ve her geçen gün Hatay halkının gözünde daha da küçüleceklerini ifade eden Mehmet Öntürk açıklamasında şunları dile getirdi:

 “Hatay Büyükşehir Belediyesinde görev yapan tüm memurlarımız müsterih olsunlar. Tüm özlük haklarının korunacağının sözünü veriyorum. Sosyal denge tazminatlarının tam olarak ödeneceğinin garantisini veriyorum. Diğer çalışanlarımızın sosyal haklarının tam ve yeterli seviyede verileceğini de belirtmek isterim. Ayrıca imkanlar dahilinde de çalışanlarımıza ikramiye ödemeleri yapılacaktır. Birlikte ayağa kaldıracağımız Hatay’ımızı Hatay Büyükşehir Belediyesi çalışanlarımızla birlikte daha güçlü hale getireceğiz. Bizim tek derdimiz bu şehrin ayağa kalkmasıdır. Her bir vatandaşımızın hakkını gözeteceğimiz gibi çalışan kardeşlerimizin de ekmeğiyle oynamak gibi bir şey söz konusu dahi olamaz.”

ÖNTÜRK: HATAY’I CHP ZİHNİYETİNDEN KURTARACAĞIZ

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, 31 Mart akşamı Hatay’ı CHP zihniyetinden kurtararak gerçek belediyecilikle buluşturacaklarını söyledi.

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, Cumhur İttifakı teşkilatları ve meclis üyesi adayları ile birlikte Altınözü’ne bağlı Hanyolu, Sofular, Kozkalesi, Kamberli ve Tepehan Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Mehmet Öntürk, yerel seçimlere az bir zaman kala 10 yıldır kenti CHP zihniyetinden bir daha dönemeyecekleri şekilde kurtaracaklarını kaydetti.

Mehmet Öntürk, şeytani planlarla ve dışarıdan aldıkları desteklerle seçimi almaya çalışanlara bu milletin sandıkta büyük ders vereceğini ifade etti.

DAĞITTIĞIMIZ BROŞÜRLER BİZİM SÖZLEŞMEMİZDİR

Milletvekilliği döneminde yapacağı projelerle ilgili beyanname verdiğini kaydeden Mehmet Öntürk, dağıtılan el broşürlerinin de bu anlamda vatandaşlara verdiği sözler olduğunu kaydetti.

5 yıl içinde bu projelerin hayata geçeceğini de sözlerine ekleyen Mehmet Öntürk açıklamasını şöyle sürdürdü:

 “10 senede memlekete hizmet etmeyen bir yapı varken biz haller, otogarlar, mezbahaneler yapacağız diyoruz. Dağıttığımız broşürler de bizden hesap sorabilmeniz içindir. İnşallah 10 senedir söz verip de yapmayanlara vatandaşlarımız olarak hesabı siz sandıkta vereceksiniz. Size söz verdiği üzere 2 ayda hastaneleri, 1 yılda 10 bin konutu teslim edenlere de sandıkta desteğinizi göstermenizi istiyoruz. Sizlerin desteği ile inşallah bu şehirde nasıl belediyecilik yapılır herkese göstereceğiz. Yakınımızda bizlerle birlikte büyükşehir olan kentler ile aramızdaki fark çok açıldı. İnşallah 5 yıl içinde bu farkı kapatarak Hatay’ımızı kalkındıracağız.”

ÖNTÜRK: HATAY’I TÜRKİYE’NİN EN GÜZEL ŞEHRİ YAPACAĞIZ

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Antakya’da yaşayan Yayladağılı vatandaşlarla bir araya geldiği programda Hatay’ı Türkiye’nin en güzel şehri yapacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tam destekleriyle Hatay’da sorunların üstesinden geleceklerinin altını çizen Mehmet Öntürk’e programda Cumhur İttifakı Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, Cumhur İttifakı İlçe Başkanları da eşlik etti.

15 ilçeyi ayrım yapmadan adaletle yöneteceklerini kaydeden Mehmet Öntürk; “Yayladağılı vatandaşlarımızın huzurunda söz veriyorum. Hatay’ımızı halleriyle, otogarlarıyla, binalarıyla, istihdam imkanıyla, durakları, yolları, alt ve üst yapısıyla Türkiye’nin en güzel şehri yapacağız. Bu şehri okyanus ötesinden talimat alan karanlık güçlere teslim etmeyeceğiz. Anketlerde açık ara farkla öndeyiz. Hepsi birleşse de evel Allah yine biz kazanacağız. 10 yılda bu şehrin yolunu, suyunu halledemeyenlere önce sandıkta ders vereceğiz, ardından Hatay nasıl yönetilir göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

HATAY’DA HERKESİ EV SAHİBİ YAPACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tam destekleriyle herkesi ev sahibi yapacaklarını söyleyen Mehmet Öntürk şöyle konuştu:

 “Hatay’ımızda 1 yıl gibi kısa sürede 10 binden fazla konutumuzu teslim ettik. 2025’in ikinci yarısında hak sahiplerimize konutlarını teslim edeceğiz. Ardından TOKİ’miz ve büyükşehir belediyemizin imar şirketi vasıtasıyla konut üretmeye devam edeceğiz. Kimseyi açta açıkta bırakmayana kadar konut üretmeye devam edeceğiz. Devletimiz konut için çok büyük imkan sağlıyor. Bu imkandan yararlanan Yayladağı Belediye Başkanımız Mehmet Yalçın var. Allah ondan razı olsun. Ama HBB’yi yöneten beceriksizler bu kente değil konut yapmak bir çivi dahi çakmadılar. Sizlerden ricam Yayladağı Belediyesi’ni de Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni de 15 ilçemizi de Cumhur İttifakı çatısı altında buluşturalım ve Hatay’ımızı topyekun kaldıralım.”  

Mehmet Öntürk, Yayladağılı hemşehrilerine toplantıya katılımlarından dolayı teşekkürlerini sundu.

ÖNTÜRK: HATAYLILARIN UMUDU CUMHUR İTTİFAKIDIR

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, depremin ardından kentin ayağa kalkması için milyonlarca Hataylının umudunun Cumhur İttifakı olduğunu söyledi.

Mehmet Öntürk, Altınözü Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda AK Parti Hatay İl Başkanı Dr. Mustafa Erdoğan, MHP Hatay İl Başkanı M. Fevzi Altay, AK Parti Hatay Bölge Milletvekili Adem Yeşildal, Seçim Koordinasyon Başkanı Ahmet Atıç, muhtarlar ve muhtar adayları, STK temsilcileri, kanaat önderleri, Cumhur ittifakı Teşkilatı ve vatandaşlar ile iftar sofrasında buluştu. 

31 Mart yerel seçimlerine az bir zaman kaldığını kaydeden Mehmet  Öntürk, Hatay’ın yolu, altyapısı ve suyu ile ilgili sorunları kısa sürede bitireceklerini ve kenti kırsal mahalleleri ile birlikte kalkındıracaklarını söyledi.

BİRİLERİNE DEĞİL MİLLETE HİZMET EDECEĞİZ

Cumhur İttifakı yönetiminde kentin kaynaklarının vatandaşlar için kullanılacağını belirten Mehmet Öntürk; “Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Hatay’ımızda konut, yol, su, altyapı dahil tüm çalışmalar sürüyor. Ancak bu çalışmalara ayak uyduramayan bir HBB yönetimi var. Tek bildikleri HADO, EXPO yapmak. HADO’da faaliyet yok. EXPO’da faaliyet yok. Kentin kaynaklarının nereye gittiği belli değil. Allah’ın izniyle 1 Nisan’da bizim yönetimimizde bu belediye birilerine değil millete hizmet edecek. Hatay’ın ne sorunu varsa çözeceğiz” vaadinde bulundu.

 Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Altınözü’nde hizmet hareketinin sürmesi, gerçek belediyeciliğin Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde başlatılması için İlçe Belediye Başkanlığı seçiminde Rıfat Sarı’ya, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde de kendisine tam destek verilmesini istedi.

Selda Asker, Defne Harbiye’de bir parkta adı yaşatılacak
Antakya Çevre Koruma Derneği Başkanı Nilgün Karasu, yakın bir zamanda hayatını kaybeden Derne eski başkanlarından Selda Asker’in Defne Harbiye’de bir...
Hatay’daki geçici konaklama merkezlerine ilişkin Genel Emir yayınlandı
Hatay Valiliği tarafından Hatay İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün Geçici Konaklama Merkezlerine ilişkin bir emir yayınladı. Hatay Valisi Mustafa...
CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara: Tamamlanmış konutlar ve kesilen kira yardımı ile yurttaşlarımızı yine mağdur ediyorlar!
CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, depremzedelerin yaşamakta olduğu konut ve kira yardımları sorununa dair yazılı bir basın açıklaması yaptı....
Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan’dan Tarım Bakanlığına çağrı: Amık Ovasında 12 bin dönüm Tarım arazisi sular altında!
Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Amik Ovası’nda yaşanan su baskını sorununa dikkat çekmek için Tarım ve Orman...
Samandağ Belediyesi ekipleri, 10 farklı mahallede çalışmaların sürdürüyor!
Hatay’ın Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri her gün ilçenin birçok mahallesinde gerçekleştirdikleri yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında ilçeye...
Erzin’de gümrük kaçağı 1.670.000 Adet Makaron yakalandı
Hatay’ın Erzin ilçesinde, gümrük kaçağı 1.670.000 Adet Makaron yakalandı. Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Kaçakçılık suçlarına yönelik...
Hakkında 14 yıl hapis cezası bulunan bir kişi Antakya’da yakalandı
Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da hırsızlık suçundan hakkında 14 yıl 9 ay hapis cezası bulunan bir kişi Polis tarafından yakalandı. Hatay...
Telekom’un bakır tellerini çalan bir kişi tutuklandı
Hatay’ın Dörtyol ilçesinde, Telekom’a ait bakır telleri çalan bir kişi çıkarıldığı adli mercilerde tutuklandı. Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, Hatay Emniyet...
Hırsızlık şüphelisi tutuklandı
Hatay’ın İskenderun ilçesinde, ev ve otodan hırsızlık yapan bir kişi tutuklandı. Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada,  Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Hırsızlık...
Karşılıksız çek veren bir kişi tutuklandı
Hatay’ın İskenderun ilçesinde karşılıksız çek verme suçundan hakkında hapis cezası bulunan bir kişi yakalandı. Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada,  Hatay Emniyet...
Antakya Narlıca’da TEDAŞ’ın sokak aydınlatma lambalarını çalan bir kişi yakalandı
Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’ya bağlı Narlıca mahallesinde bir depoda yapılana aramada, TEDAŞ’a ait sokak aydınlatma lambaları yakalandı. Hatay Valiliğinden yapılan...
Konteyner hırsızı iki kişi tutuklandı
Hatay’ın İskenderun ilçesinde konteyner hırsızlığı yapan 4 kişiden ikisi tutuklanırken, ikisi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Hatay Valiliğinden yapılan...
İskenderun’da uyuşturucu  satıcılarına suçüstü: 15.000 adet captagon  yakalandı
Hatay’ın İskenderun ilçesinde, uyuşturucu tacirleri birbirlerine captagon habları teslim ederken, Polis tarafından yakalandılar. Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, Hatay Emniyet Müdürlüğü...
Hakkında 31 yıl hapis cezası bulunan bir kişi Arsuz’da yakalandı
Hatay’ın Arsuz ilçesinde, hakkında 31 yıl hapis cezası bulunan bir kişi yakalandı. Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince...
Başkan İbrahim Naci Yapar, Dünya Basın Özgürlüğü gününü kutladı
Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.             Başkan İbrahim Naci...
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ