Atayurt Gazetesi -
$ DOLAR → Alış: 32,29 / Satış: 32,42
€ EURO → Alış: 34,60 / Satış: 34,74

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk: Hatay’ın Gerçek Belediyeciliğe ihtiyacı var!

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk: Hatay’ın Gerçek Belediyeciliğe ihtiyacı var!
  • 25.02.2024
  • Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk: Hatay’ın Gerçek Belediyeciliğe ihtiyacı var! için yorumlar kapalı
  • 86 kez okundu

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Hatay’ı gerçek belediyeciliğe ihtiyacı olduğunu söyledi.

15 ilçede tam destek ile yoluna emin adımlarla devam eden Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye  Başkan Adayı  Öntürk, Antakya’ya bağlı Serinyol, Karaali, Saraykent, Kocaabdi Mahalleleri’nde ziyaretlerde bulundu.

LÜTFEN BİZİ RAKİP ADAYLAR İLE KARŞILAŞTIRIN

Hatay için yapılacak çok iş, gidilecek çok yolları olduğunu kaydeden Mehmet Öntürk, 10 yıldır mevcut Hatay Büyükşehir Belediye yönetiminin Hatay’a çivi dahi çakmadığını söyledi.

Merkezi yönetimin hizmetlerine paralel olarak şehri alt ve üstyapı yatırımlarıyla kalkındıracaklarını ifade eden Mehmet Öntürk sözlerini şöyle sürdürdü.

 “Hatay’ımızın imarı ve ihyası için yapacağımız tüm işler hemşehrilerimizle kurduğumuz gönül köprülerimiz kadar sağlam olacak. Bahane değil çözüm üreten gerçek belediyecilik düsturumuzla hizmete talibiz. Lütfen bizi rakip adaylarla milletimiz karşılaştırsın. Bir yanda verdiği sözlerin hiçbirini tutamayan, her ziyarette protesto edilenler, bir yanda 60 günde Defne’ye hastane, Hatay’a binlerce konut yapanlar var. Biz verdiğimiz sözde duranlarız. Hatay’a söz veriyoruz. Bu şehri 5 yılda ayağa kaldıracağız. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz bizi 31 Mart’ta desteklesinler.”

Mehmet Öntürk, tüm vatandaşlardan Antakya Belediye Başkanlığı seçiminde İbrahim Naci Yapar’a, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde kendisine destek vermelerini istedi.

CUMHUR’UN ZAFER MEŞALESİNE DÖRTYOL GÜÇ KATTI

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Cumhur’un zafer meşalesinin Dörtyol’dan aldıkları destek ile daha da güçlendiğini vurguladı.

Cumhur İttifakı Dörtyol Belediye Başkan Adayı Ömer Oğuz Uçar’ın ev sahipliğinde MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, AK Parti Hatay Milletvekili Kemal Karahan, önceki dönem MKYK üyesi Hacı Bayram Türkoğlu ve ilçe başkanlarının katılımıyla Numune, Ocaklı, Altınçağ ve Yeşil Mahalle’de vatandaşlarla buluşan Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediyesi Adayı Mehmet Öntürk, Hatay’ın kalkınması yolunda yapılacak çalışmaları vatandaşlara aktardı.

DÖRTYOL’A ÇAĞ ATLATACAK KADRO CUMHUR İTTİFAKI’NDADIR

Dörtyol’un mevcut Hatay Büyükşehir Belediye yönetimi ile hizmetsizliğe mahkum edildiğini, ancak Dörtyol’a ve Hatay’a hizmetlerle çağ atlatacak kadronun Cumhur İttifakı’nda mevcut olduğunu vurgulayan Öntürk; “Hatayımızın ulaşımını sil bastan yeniden ele alacağız. Kırsal Mahallerimizin yol, su, imar sorununu çözecek, yeni genişleme alanlarını belirleyeceğiz. İmar şirketini harekete geçirip özellikle kırsalda deprem sonrası ihtiyaç olan konutları inşa edeceğiz. Ürünlerimizi markalaştıracağız. 15 ilçemizi el birliği içinde kalkındıracağız” sözünü verdi.

Mehmet Öntürk, Dörtyollu vatandaşlara İlçe Belediye Başkanlığı seçiminde Ömer Oğuz Uçar’a, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde de kendisine verecekleri desteğin Hatay’ın kaderini doğrudan etkileyeceğini kaydetti.

ÖNTÜRK: “SEN BEN YOK HEP BİRLİKTE HATAY VAR” 

Belen’de Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı gerçekleştiren Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Hatay’ı tüm renkleriyle el birliği içinde merkezi yönetim ile aynı çatı altında buluşturacaklarını söyledi.

Hatay’da hizmetlerin daha hızlı hayata geçmesinin tek yolunun yerel yönetim ile merkezi idareyi buluşturmak olduğunu kaydeden Öntürk, konutların yükselmeye devam ettiği kentte kanalizasyonu, suyu, elektrik, internet altyapısını yerel belediye zamanında yapmalıdır. Aksi halde hizmetlerdeki gecikme binlerce Hataylıyı etkiler. Bu sebeple bu seçim Hatay için var olma ya da mevcut HBB zihniyetinin elinde hizmetsizliğe mahkum edilme seçimidir” dedi.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ev sahipliğinde gerçekleştirilen SKM açılışına Öntürk’ün yanı sıra AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, Cumhur İttifakı ilçe temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“ÜRETTİKLERİ TEK ŞEY FİTNE VE HAMASET”

Hatay’ın 2014’ten önce Milletvekilliği döneminde kazandırılan hizmetlerle idare ettiğini belirten Öntürk, 10 yıldan bu yana Hatay Büyükşehir Belediyesi yönetiminin ürettiği tek şeyin fitne ve hamaset olduğunu kaydetti.

Mehmet Öntürk; “Belen’imizin yolları berbat. Trafik sorunu var. Köylerin sorunlarının hiçbiri çözülememiş. Atalarımız Hatay’ı anavatana kavuştururken sen ben dememiş, Hatay demiştir. Biz de bugün Hatay’ı hizmete kavuşturmak için sen ben yok, hep birlikte Hatay var diyoruz” ifadelerini kullandı.

Mehmet Öntürk, Belenli vatandaşları İlçe SKM’ye Hatay’a sahip çıkmaya davet ederek Belen Belediye Başkanlığı seçiminde İbrahim Gül’e, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde de kendisine tam destek verme çağrısında bulundu.

MEHMET ÖNTÜRK HATAYLI ÇİFTÇİYE GÜVENCE VERDİ

YOL, SU, ELEKTRİK VE ALTYAPI SORUNUNUZU BEN ÇÖZECEĞİM

Reyhanlı’da temaslarını sürdüren Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, çiftçilerle bir araya gelerek sorunların çözümü için güvence verdi.

Hatay’a gelen hizmetlerin büyükşehir olmadan önce kendisi döneminde İl Özel İdaresi tarafından yapıldığını kaydederek aradan geçen 10 yılda kentte hiçbir ilerlemenin gözlenemediğini belirten Öntürk, 31 Mart itibariyle göreve gelmelerinin ardından yaz aylarında kırsal bölgelerin yol, su sorununu tamamen çözeceklerini söyledi.

HATAY’I KİMSENİN İNSAFINA BIRAKMAYACAĞIZ

Kentte yolların bozuk olmasından dolayı çiftçilerin araç kullanımında zorlandığını ve suya erişimde zorluk yaşadıklarını da belirten Öntürk; “Bu şehir hizmete muhtaç hale bırakıldı. Hataylı çiftçilerimizin sorunlarını çözerse Mehmet Öntürk çözer. Hatay’ı kimsenin insafına bırakmayacağız. Hatay’ımızı mahzun bırakmayacağız. Çiftçimizin sorunu 1 Nisan itibariyle Mehmet Öntürk’ün sorunudur” dedi.

Hataylı çiftçiler sorunlarının çözümü için kendilerine güvence veren Mehmet Öntürk’e 31 Mart seçimlerinde tam destek vereceklerini belirttiler.

GERÇEK BELEDİYECİLİK “ÖNTÜRK” İLE GELECEK

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Hatay’a gerçek belediyecilik anlayışı ile hizmetleri kazandıracaklarını belirtti.

31 Mart yerel seçimlerine 39 gün kala seçim ziyaretlerini hızla sürdüren Öntürk, Reyhanlı’da AK Parti ve MHP teşkilatlarının katılımlarıyla vatandaşlarla buluştu. İlçeye bağlı mahallelerde ve çarşı bölgelerinde ziyaretler gerçekleştiren Mehmet Öntürk, Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni 10 yıldır yönetenlerin Reyhanlı’ya hizmet getirmekten aciz olduklarını belirtti. Başkan Adayı Öntürk, ayrıca Saadet Partisi’nden istifa eden İbrahim Göçmez’in, CHP’den istifa eden Büyükşehir Meclis Üyesi İbrahim Durmuşoğlu’nun ve Zafer Partisi’nden istifa eden Ayhan Bekler’in AK Parti’ye katılım rozetlerini de taktı.

ESNAFIN, ÇİFTÇİNİN, VATANDAŞIN SORUNUNU BİZ ÇÖZERİZ

Her selam verdiği Reyhanlılı vatandaşı dinlediğini kaydeden Öntürk, “Yol, altyapı, su gibi hizmetleri sorun olmaktan çıkartacağız” dedi. Derslerine çok çalıştıklarını ifade eden Öntürk; “Göreve geldiğimiz andan itibaren temel problemleri vatandaşın gündeminden hızlıca çıkartacağız. Sosyal donatı alanlarıyla, park ve işletme alanlarıyla mahallelerimizi ayağa kaldıracağız. Şu an Hatay dışında bizim bu şehri ayağa kaldırmamızı bekleyen binlerce hemşehrimiz var. Onları şehirlerine geri döndürecek çalışmaları hayata geçireceğiz ve bu şehrin demografik yapısının değişmesini önleyeceğiz. Hatay hepimizin şahsi meselesidir” dedi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi ile koordineli hizmetlerin Reyhanlı’da hayata geçmesini hedeflediklerini kaydeden Öntürk, Reyhanlı Belediye Başkanlığı seçiminde Ahmet Salman Yumuşak’a ve Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde  ise kendisine tam destek verilmesini istedi.

GERÇEK BELEDİYECİLİK “ÖNTÜRK” İLE GELECEK

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Hatay’a gerçek belediyecilik anlayışı ile hizmetleri kazandıracaklarını belirtti.

31 Mart yerel seçimlerine 39 gün kala seçim ziyaretlerini hızla sürdüren Öntürk, Reyhanlı’da AK Parti ve MHP teşkilatlarının katılımlarıyla vatandaşlarla buluştu. İlçeye bağlı mahallelerde ve çarşı bölgelerinde ziyaretler gerçekleştiren Öntürk, Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni 10 yıldır yönetenlerin Reyhanlı’ya hizmet getirmekten aciz olduklarını belirtti. Başkan Adayı Mehmet Öntürk, ayrıca Saadet Partisi’nden istifa eden İbrahim Göçmez’in, CHP’den istifa eden Büyükşehir Meclis Üyesi İbrahim Durmuşoğlu’nun ve Zafer Partisi’nden istifa eden Ayhan Bekler’in AK Parti’ye katılım rozetlerini de taktı.

ESNAFIN, ÇİFTÇİNİN, VATANDAŞIN SORUNUNU BİZ ÇÖZERİZ

Her selam verdiği Reyhanlılı vatandaşı dinlediğini kaydeden Mehmet  Öntürk, “Yol, altyapı, su gibi hizmetleri sorun olmaktan çıkartacağız” dedi.

Derslerine çok çalıştıklarını ifade eden Mehmet Öntürk; “Göreve geldiğimiz andan itibaren temel problemleri vatandaşın gündeminden hızlıca çıkartacağız. Sosyal donatı alanlarıyla, park ve işletme alanlarıyla mahallelerimizi ayağa kaldıracağız. Şu an Hatay dışında bizim bu şehri ayağa kaldırmamızı bekleyen binlerce hemşehrimiz var. Onları şehirlerine geri döndürecek çalışmaları hayata geçireceğiz ve bu şehrin demografik yapısının değişmesini önleyeceğiz. Hatay hepimizin şahsi meselesidir” vurgusu yaptı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi ile koordineli hizmetlerin Reyhanlı’da hayata geçmesini hedeflediklerini kaydeden Öntürk, Reyhanlı Belediye Başkanlığı seçiminde Ahmet Salman Yumuşak’a ve Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde  ise kendisine tam destek verilmesini istedi.

ÖNTÜRK: HATAY’IMIZI MAHZUN BIRAKMAYACAĞIZ

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk Hatay’ı mahzun bırakmayacaklarını ve AK belediyecilik hizmetleriyle kısa sürede kalkındıracaklarını söyledi.

Hataylıların ağır yıkıma rağmen kentlerine sahip çıkmaları karşısında yüklerinin daha da ağırlaştığının farkında olduğunu kaydeden Öntürk, Hatay ayağa kalkana dek dur durak bilmeden çalışacaklarını söyledi.

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Kırıkhan Belediye Başkan Adayı Ömer Erdal Çelik ve ilçe teşkilatı ile Kırıkhan’da girilmedik sokak bırakmayan Öntürk, Kırıkhan’ın Cumhur İttifakı’na tam destek vereceğine emin olduğunu kaydetti.

“KIRIKHAN’IMIZ VE HATAY’IMIZ GELECEĞE ÜMİTLE BAKACAK”

AK belediyecilik anlayışı ile 15 ilçenin çehresini değiştirecek hizmetleri kısa sürede hayata geçireceklerini belirten Öntürk ziyaretlerde yaptığı konuşmada; “Her daim üreticinin ve emekçinin yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm esnafımıza maddi manevi desteğimizi sürdürecek, ekmek teknelerinin başına geçmeyi bekleyen kardeşlerimizi de bir an evvel iş yerlerine kavuşturacağız. Hatay’ımızdan ayrılanlar kente dönüyor. Biz bu şehri kısa sürede ayağa kaldıracağız ve Hataylıları güvenli evlerine huzurla yerleştireceğiz. Mutlu gelecek, mutlu şehir, mutlu Hatay AK Parti ile gelecek” ifadelerini kullandı.

Mehmet Öntürk, Kırıkhanlı vatandaşlardan İlçe Belediye Başkanlığı seçimlerinde Ömer Erdal Çelik’e, Hatay Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde de kendisine tam destek istedi.

          Başkan İbrahim Naci Yapar  1 Mayıs’ta İşçi Personelleriyle omuz omuza verdi
Antakya Belediye Başkanı olarak ilk icraatı işçi personellerin emeklerinin karşılığının derhal ödenmesi olan İbrahim Naci Yapar, 1 Mayıs Emek ve...
Antakya Belediyesi  ile Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden işyerlerine ortak hijyen denetimi
Antakya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ruhsat Denetim Müdürlüğü ve Hatay Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle gıda üretim ve satışı yapan iş yerlerinde hijyen...
Hataylı Jandarma Başçavuş Aileler arasında yaşanan kavgada başına isabet eden taşla şehit oldu
Erzurum Pasinlerde İlçe Jandarma Komutanlığı emrinde 22’nci Jandarma Trafik Tim Komutanı  olarak görevli Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş  Mustafa Yaşar, aileler...
Samandağ’da Başkan Emrah Karaçay,  1 Mayıs’ta işçilerle beraber yürüdü
Hatay’ın Samandağ ilçesinde 1 Mayıs yürüyüşüne Belediye Başkanı Emrah Karaçay’da katıldı. 1 Mayıs yürüyüşüne katılan sendikalar, sivil toplum kuruluşları ve...
İskenderun’daki asayiş uygulamasında aranan 5 kişi ile bir tabanca yakalandı
Hatay’ın İskenderun ilçesinde  yapılan asayiş uygulamasında aranan 5 kişi ile bir tabanca yakalandı. Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, Hatay Emniyet Müdürlüğü...
Antakya’da durumundan şüphelenilen bir kişi üzerinde pompalı tüfek ile tabanca bulundu
Hatay’ın Merkez ilçesi  Antakya’da  durumundan şüphelenilen bir kişinin üzerinde pompalı tüfek ile tabanca yakalandı. Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, Hatay Emniyet...
Hırsızlıktan aranan iki kişi Dörtyol’da yakalandı
Hatay’ın Dörtyol ilçesinde hırsızlıktan aranan iki kişi yakalandı. Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik...
Sahtecilik suçundan aranan bir kişi Polis tarafından yakalandı
Resmi belgede sahtecilik ile dolandırıcılık suçundan aranan bir kişi Dörtyol’da Polis tarafından yakalandı. Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, Hatay Emniyet Müdürlüğü...
Silah bulundurma suçundan aranan bir kişi Dörtyol’da yakalandı
Hatay’ın Dörtyol ilçesinden silah bulundurma suçundan hakkında hapis cezası bulunan bir kişi Polis tarafından yakalandı. Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, Hatay...
Aranan iki kişi Küçükdalyan ve Haraparası’nda yakalandı
Hatay’ın Merkez ilçesi Antakya’da çeşitli suçlardan aranan iki kişi Küçükdalyan ile Haraparası Mahallerinde yakalandı. Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, Hatay Emniyet...
<strong>Hatay Büyükşehir Belediyesinden Konteyner Kentlerde ve Öğrenci yurtlarında yangın tatbikatı!</strong>
Hatay Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte yangın tehlikelerine karşı halkı bilinçlendirmek amacıyla harekete geçti. Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire...
Türkiye Gazeteciler Federasyonu  69. Kocaeli/Gebze Başkanlar Konseyi Sonuç Bildirgesi: Yerel Basının sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisinde araştırılmalı!
Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun  69. Başkanlar Konseyi toplantısı Türkiye Gazeteciler Federasyonu  Gebze Gazeteciler Cemiyetinin ev sahipliğinde 22-24 Nisan tarihleri arasında, sanayi...
<strong>Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ten 1 Mayıs mesajı: Hatay’ın imarı sürecinde her zaman yanımızda yer alacak işçi kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum!</strong>
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Mehmet Öntürk mesajında,...
Torbacılara Polis Memuru Turan Arslan operasyonu: 20 göz altı, 15 kişi tutuklandı!
Hatay’ın Antakya, Reyhanlı, İskenderun ve Dörtyol ilçelerinde torbacılara yönelik 21 adrese yapılan eş zamanlı Polis memuru Turan Arslan operasyonunda 20...
Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar: Muhtarın güvencesi Antakya Belediyesi’dir!
           Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, ilçede hizmet veren mahalle muhtarları ile bir araya geldiği toplantıda muhtarın en büyük...
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ