Atayurt Gazetesi -
$ DOLAR → Alış: 32,17 / Satış: 32,30
€ EURO → Alış: 34,71 / Satış: 34,85

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk: koltuk ve Makam değil, hizmet ve hürmet peşindeyiz!

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk: koltuk ve Makam değil, hizmet ve hürmet peşindeyiz!
  • 28.02.2024
  • Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk: koltuk ve Makam değil, hizmet ve hürmet peşindeyiz! için yorumlar kapalı
  • 88 kez okundu

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, vatan delisi, bayrak sevdalısı Yayladağılı hemşehrilerini ziyaretlerinden tam destek buldu.

Yayladağı’nın 31 Mart’ta yeni bir rekor kırarak cumhurun mührünü vuracağını kaydeden Öntürk, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, AK Parti ve MHP ilçe başkanları ve teşkilatlarının da katılımıyla ilçeye bağlı Şakşak, Güzelyurt, Eğerci, Dusturu, Çandır, Yeditepe, Yayıkdamlar, Gözlüce, Aydınbahçe, Karaköse, Çakı ve Sebenoba Mahalleleri’nde hemşehrileriyle kucaklaştı.

HATAY’I HİZMETE MAHRUM EDEN HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YÖNETİMİNE HALK HESAP SORACAKTIR

Hatay’ı 10 yıldır yöneten zihniyetin kenti hayali projelerle oyalayarak hizmetsizliğe mahkum ettiğini kaydeden Mehmet Öntürk, aklıselim Yayladağılı hemşehrilerinin bunun hesabını sandıkta soracağını belirtti. Öntürk ziyaretlerde yaptığı konuşmada; “Hatay’ı hizmet belediyeciliği ile biz ayağa kaldıracağız. Şu anda Hatay’ın dışında bulunan vatandaşlarımızın da tek ümidi biziz. Bu şehri 2024 yılında hızlıca toparlama eşiğine getireceğiz ve 5 yılda kalkındıracağız.

Şehir dışındaki hemşehrilerimizi de Hatay’da yaşayan vatandaşlarımızı da hızlıca kalıcı konutlarına kavuşturana dek durmayacağız. Hatay bizim ile altyapı ve üstyapı hizmetlerine çok kısa sürede kavuşacak. Biz koltuk değil hizmet, makam değil hürmet peşindeyiz. Hatay’ı ayağa kaldırana dek durmadan, dinlenmeden çalışacağız. Tek derdimiz şehrimizin imarı, vatandaşımızın refahı olacak. Yayladağı’nda bizi bağrına basan hemşehrilerimize teşekkür ediyor ve söz veriyoruz; birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

Öntürk, tüm Yayladağılı hemşehrilerinden İlçe Belediye Başkanlığı seçiminde Mehmet Yalçın’a, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde de kendisine tam destek istedi.

ÖNTÜRK: HATAY’I ŞAMPİYONLAR LİGİ’NE ÇIKARACAĞIZ

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, 31 Mart’ın Hatay tarihi için bir milat olacağını söyledi.

Yayladağı temasları kapsamında Dusturu Mahallesi’nde coşkulu kalabalığa hitap eden Öntürk, Hatay halkının geride kalan 10 yılda Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden hizmet göremediğini belirtti. 31 Mart’ın hizmet belediyeciliği ile hezimet belediyeciliğinin yarışacağı bir seçim olacağını kaydetti.

SAHADA DA MASADA DA KAZANAN CUMHUR İTTİFAKI OLACAK

Yayladağı dahil 15 ilçeyi kalkındıracak kadronun Cumhur İttifakı’nda bulunduğunu ifade eden Öntürk konuşmasında; “34 gün sonra gerçekleşecek olan mahalli idareler seçimlerinde Hatay halkı artık hezimet belediyeciliğine son vererek hizmet belediyeciliğine yetki verecek. Şimdiye kadar sahadan aldığımız sinerji, anketlerden aldığımız bilgiler ışığında açık ara farkla önde olduğumuzu rahatlıkla görüyoruz. Sahada da, masada da kazanan Cumhur İttifakı olacak. Biz halkımıza güveniyoruz. Dusturu topyekün Cumhur İttifakı diyor. İnşallah Hatay’ımızı aydınlığa çıkaracak hizmetleri halkına hizmetkar olan kadro kısa sürede hayata geçirecek ve Hatay’ı şampiyonlar ligine yeniden taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

ÖNTÜRK: HATAYLILARIN UMUDU CUMHUR İTTİFAKI’DIR

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Yayladağı temasları kapsamında Eğerci Mahallesi’nde Hataylıların umudunun Cumhur İttifakı kadroları olduğunu söyledi.

Cumhur İttifakına her daim rekor destek veren Yayladağı ilçesinde her mahallede sevgi seli ile karşılanan Öntürk, bu sevginin ve milletin hizmet özleminin karşılığının 31 Mart seçimlerinde alınacağını belirtti.

İL DIŞINDAKİ HEMŞERİLERİMİZİ ÖZLEDİKLERİ HATAY’A KAVUŞTURACAĞIZ

6 Şubat deprem felaketinin ardından Hatay’da 500 binden fazla vatandaşın yerinden olduğunu kaydeden Öntürk, “Deprem felaketinin ardından bir ile nüfusu kadar vatandaşımız yani 250 bin kişi konteynerlerde yaşıyor. Diğerleri de nerede kalacak yeri varsa oraya gitmiş. Hataylı hemşerilerimiz Hatay’ı seviyor. Diğer illere giden vatandaşlarımızın da Hatay’ımızı özlediklerinden ve kenti ayağa kaldırdıktan sonra geri döneceklerinden tam eminim. Vatandaşlarımız bu şehrin ayağa kalkmasını bekliyor. İnşallah bu yıl sonu itibariyle hükümetimiz ile elele vererek şehrimizi ayağa kaldıracağız. Sizlerden tek ricamız Cumhur İttifakı’na, milletin adamlarına sahip çıkmanızdır” ifadelerini kullandı.

HATAY İÇİN YAPARSA “MEHMET ÖNTÜRK” YAPAR

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Yayladağı Güzelyurt Mahallesi’nde yaptığı konuşmada Cumhur İttifakı’nın mücadelesinin ana gayesinin Hatay’ın yarınları olduğunu söyledi.

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, AK Parti ve MHP İlçe başkanları ile birlikte Güzelyurt Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Öntürk, mevcut HBB yönetimi tarafından tüm hizmetlerce geri bırakılan Hatay’ı 15 ilçesiyle topyekûn kalkındırma mücadelesini 1 Nisan itibariyle başlatacaklarını ifade etti.

HATAYLI HATAY’INI SEVİYOR VE SAHİP ÇIKIYOR

Cumhurun zaferine Yayladağı’nın rekorla güç katacağına emin olduğunun altını çizen Öntürk; “Seçmen listelerine baktığımda 19 bin kişinin şehirden ayrıldığını gördüm. Büyük çoğunluğu da memur olanlar. Bu da şunu gösteriyor ki Hataylı Hatay’ını seviyor. Sayın Cumhurbaşkanımız öncülüğünde yapılan deprem konutlarının tamamlayıcı hizmetlerini kısa sürede hayata geçirerek kenti ayağa kaldıracağız. Size Mehmet Öntürk sözü veriyorum. 1 Nisan itibariyle ceketi çıkarıp çizmeyi giyeceğiz. 15 ilçemizi alt ve üstyapısı ile gerçek belediyecilik hizmetleri ile süsleyerek Hatay’ımızın yarınlarını teminat altına alacağız” ifadelerini kullandı.

ÖNTÜRK: YOLUMUZ HİZMET, YOLDAŞIMIZ MİLLETTİR

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, seçim ofisi açılışı için bulunduğu Hassa’da “Yolumuz hizmet, yoldaşımız millet” dedi.

Hatay’ı ihya ederken 15 ilçesiyle bütün olarak ele alacaklarını ifade eden Öntürk’e AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, Cumhur İttifakı Hassa Belediye Başkan Adayı Selahattin Çolak, Cumhur İttifakı Hassa ilçe teşkilatları ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

İlçeye bağlı Akbez, Aktepe, Buhara, Söğüt ve Gülkent Mahalleleri’nde vatandaşları ve esnafları ziyaret eden Öntürk ve beraberindeki heyet, ilçede vatandaşların buluşma noktası olacak seçim ofisi açılışını da yoğun katılım ve büyük coşku ile açtı.

1 NİSAN’DAN SONRA SORUNLARINIZIN TEK MUHATABI BENİM

Gönlü güzel Hassalılar ile bir araya gelen Öntürk, gerçekleştirdiği seçim ofisi açılışında yaptığı konuşmada, “Memleket sevgisi, azim ve gayretle çıktığımız hizmet yolunda Hatay’ımızı ihya etmek için hazırız, kararlıyız. Dava arkadaşlarımız ve hemşehrilerimizle el ele verecek, Hatay’ımızı gerçek belediyecilik ile buluşturacağız. Bu uğurda yolumuz hizmet, yoldaşımız ise aziz milletimizdir. Hemşehrilerimize layık olmak için çok çalışacak, geleceğe miras olarak örnek bir şehir inşa edeceğiz. Sizleri en kısa zamanda evlerine, işyerlerine, mahallerine kavuşturacak, yüzleri güldüreceğiz. Hemşehrilerimin sorunu benim sorunumdur. Sorununuza çözüm bulmak da benim boynumun borcudur. 1 Nisan’dan sonra sizin tek muhatabınız Allah’ın izniyle Mehmet Öntürk’tür” ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, hizmetlerin koordineli olarak kısa sürede kazandırılması için tüm Hassalılardan İlçe Belediye Başkanlığı seçimlerinde Selahattin Çolak’a, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde ise kendisine tam destek vermelerini istedi.

LİDER GÜNAYLAR FIRIN VE KASAP HATAY’DA FARK YARATIYOR
Kasapçılık ve fırıncılık sektöründe henüz yeni faaliyete girmesine rağmen eşsiz lezzetlerle vatandaşın damak tadına hitap eden Lider Günaylar Fırın ve...
<strong>Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden Anneler Günü’ne özel etkinlik!</strong>
Hatay Büyükşehir Belediyesi Türkiye’de ve Dünya’da her yıl Mayıs ayının 2. pazar günü kutlanan Anneler Günü dolayısıyla konteyner kentte yaşayan...
<strong>Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ten birlik beraberlik çağrısı: Hep birlikte güçlerimizi birleştirerek halkın hizmetkarı olacağız!</strong>
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedat Gürgen tarafından Rezerv Alanlar ve deprem...
<strong>Reyhanlı şehitlerini anma törenine katılan Başkan Mehmet Öntürk: Birliğimizi ve Beraberliğimizi asla bozamayacaklar!</strong>
Hatay Reyhanlı’da 11 Mayıs 2013 tarihinde iki ayrı noktada gerçekleştirilen bombalı saldırıda hayatını kaybeden 53 vatandaş düzenlenen tören ile anıldı....
Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan: Halkı kandırmak için Filistin’i kullanmayın!
Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaptığı konuşmada İsrail’e giden gemilerin daha önce durdurulması...
Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan:  Reyhanlı katliamı hala yüreklerimizi burkuyor!
Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, 11 Mayıs 2013 tarihinde Reyhanlı’da meydana gelen bombalı saldırının 11. yılı dolayısıyla...
<strong>Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün   Anneler Günü mesajı: Annelerimizin hakkını ödeyemeyiz!</strong>
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Anneler gününü yayınladığı mesajla kutladı. Başkan Mehmet Öntürk mesajında, “Annelerimizin hakkını ödeyemeyiz” vurgusunu yaparak...
Hatay Valisi  Mustafa Masatlı’nın Engelliler Haftası Mesajı: Engelli bireylerimize fırsatlar sunulduğunda kendi engellerini yıkmasını bilmiş!
Hatay Valisi Mustafa Masatlı Engelliler haftası dolayısıyla yayınladığı mesajında, engelli vatandaşlara fırsatlar sunulduğunda kendi engellerini yıkmasını bildiklerini dile getirdi. Vali...
Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan’dan BOP ve Dış Politika eleştirisi: Geçmişteki hatalar bugünkü sorunların temelini oluşturuyor!
Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaptığı konuşmada hükümetin dış politikasını ve Büyük Ortadoğu...
<strong>Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin Çocuk Kulübünde Çocuklar keyifli zamanlar geçiriyor!</strong>
Hatay’da çocuklar, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve UNICEF iş birliğiyle oluşturulan Hatay Çocuk Kulübü’nün çocukların sosyal uyumunu güçlendirmek ve gelişimlerine katkı...
<strong>Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’nden Konteyner Kent personeline eğitim</strong>
Hatay Büyükşehir Belediyesi, yaz mevsiminin gelişiyle beraber yangın olaylarının artma ihtimaline karşı başlatmış olduğu yangın güvenliği eğitimlerine devam ediyor. Hatay...
Samandağ Belediyesi, Milleyha Kuş Cennetini korumak için çalışmalara başladı
Dünyanın en önemli kuş cennetlerinden biri olan Hatay Samandağ’da bulunan Milleyha Kuş Cenneti uzun yıllardır kuşların yaşam yeri olmasına rağmen...
Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar yol çalışmalarını yerinde inceledi!
Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi. Yeni Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirilen yol çalışmaları inceleyen...
Antakya Belediyesinden uyarı: Emlak Vergisi ve İşyeri ÇTV son ödeme günü 31 Mayıs
Antakya Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri’nin birinci taksiti için son ödeme tarihinin 31 Mayıs 2024 günü olduğunu duyurdu. Antakya...
İskenderun Teknik Üniversitesi’nden Geleneksel çalgımız bağlamanın perde sistemleri üzerine yeni yaklaşımlar!
Yıl içerisinden pek çok alanda kabul edilen projelerini duyuran İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE)’nin, bu kez “Geleneksel Çalgımız Bağlamanın Perde Sistemleri...
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ