Atayurt Gazetesi -
$ DOLAR → Alış: / Satış:
€ EURO → Alış: / Satış:

POLİTİK ŞİZOFREN ve FETÖCÜ İSMAİL KAHRAMAN

Halil Yılmaz Hıtmiye
Halil Yılmaz Hıtmiye
  • 06.09.2022
  • POLİTİK ŞİZOFREN ve FETÖCÜ İSMAİL KAHRAMAN için yorumlar kapalı
  • 306 kez okundu

                                             Antakya – Atayurt Gazetesi

 “Ulusal Benliğini Bilmeyen Toplumların, Başka Uluslara Şikâr (Av) Olduğunu; Ben Ateş Hatlarında Öğrendim.”

“… Fransızları tanırım, Almanları, Rusları ve bütün dünya uluslarını şahsen tanırım. Bu tanımam savaş alanlarında, ateş altlarında olmuştur. Yemin ederim ki, bizim ulusumuzun manevi gücü, bütün ulusların manevi gücünün üstündedir.”

“Diyarbakırlı, Vanlı, Erzurumlu, İzmirli, İstanbullu, Trabzonlu, Trakyalı, Vanlı, Urfalı, Adanalı ve Makedonyalı, hep aynı cevherin damarlarıdır. Türk Milleti, toplumsal düzenini bozmak isteyecek; bozguncu, alçak, vatansız, milliyetsiz ve beyinsizlerin gizli ve kirli emellerini anlayacak yetenek ve kabiliyettedir.”

Politik şizofren Fetöcü Sayın İ. Kahraman Şikârı; yukarıdaki paragraflarda Atatürk; kimi, kimleri anlatıyor acaba?

Sevgili ATA’M!

Bu söylediklerin üstün erdemlerin hiç biri yok bu Beyin Fahişesi İ. Kahraman gibilerde. Çünkü bu Fetöcü İ. Kahraman Şikârı, 6. Filoyu Kâbe yapıp, kendisi gibi ABD’ye Biat Etmiş Tapınak Şövalyelerine namaz kıldıran politik şizofren, köle ruhlu, düşünce fukarası, aklı sefil, Şikârın biridir. Bu nedenle ulusal değerleri, özgürlük ve bağımsızlık duygusunun ulviliğini anlama idrakinden yoksun ve yoksuldurlar.

Osmanlının, Size sunduğu bütün rütbe ve ihtişamlı yaşamı reddedişinizi; “Ya İstiklal ya Ölüm” diyerek, ulusunuzun kara yazgısını aklaştırmanızı, Beyin fahişesi politik Şizofren Fetöcü İ. Kahramanlar anlayamazlar ATA’M.

Fetöcü Sayın İ. Kahraman Şikârı! Sen hiç bilir misin ki insanlık tarihinde; 4 büyük liderinden biridir Atatürk: Sezar, İskender, Napolyon ve tarihin kıskandığı Atatürk.

Atatürk’ün savaş cephelerinde bile, bilginin kaynağı aklı – akılcılığı ve diplomasiyi elden bırakmayan… Barışmak için savaşmak zorunda kalan… Topraklarımızda evlatlarımızı şehit edenlerle barış yapmayı düşünen, yüksek insanlık idealine sahip, hiç savaş kaybetmemiş bir dünya lideri olduğunu biliyor musun?

Bölgesel ve dünya barışını kurmayı düşünen, bu yüksek nitelikli öngörüyü, erdemliliği; güdülmeye tutsak İ. Kahraman gibiler anlamazlar. Evet, anlamazlar El Fiziki Kimyadan,  Sanattan… Özgür, bağımsız ve onurlu yurttaş olarak yaşamayı bilmezler: Beyinleri ya güdülen ya da güden bir çoban – maraba olmaya, emir almaya tutsak, doğa halinde yaşarlar, tırısa kalkmışlar gibi cehennem olup giderler dünyadan.

İnsanlık, ulus, yurt sevgisinin ve gerçek İslami vicdanın, ahlakın zerresi yok, Buda Suratınızda. Yalvaç ağzınızdan, ıslak ve Şennur dudaklarınızdan riya, kışkırtıcılık salyaları saçıyorsunuz Şikârlar.

Selefi – Vahabi Muaviye – Yezit sevdalıları Siz Fetöcüler; her biriniz Irak’ı bin parçaya bölen, CIA ve MOSAD beslemeli  ‘Kesnizani Tarikatı’ gibisiniz: Siz çocuklarınıza, “Muaviye – Yezit” adını niçin vermiyorsunuz? Veremezsiniz, çünkü utanç duyarsınız. Fakat o hastalıklı beynin kanlı, karanlık ve kirli hezeyanlar tarihini ölümüne savunursunuz.

Sayesinde oturduğunuz Atatürk’ün koltuğu, bindiğiniz makam arabaları size mezar, aldığın maaş zehir zakkum, kefen paranız olsun. Çünkü siz bu toprakları yurt yapanlara, aidiyet – bağlılık duygusu taşımayan sapkın, aymaz ve hepiniz birer Fetöcü Şikârsınız.

Türk Ulusunun, emperyalist işgale karşı kanla yazdığı tarihini; özgürlük aşkımızın, bağımsızlık tutkumuzun destanı: Kuvayı Milliyeyi – 30 Ağustos Zaferini, inkâr edecek kadar mayanızı kime bozdurdunuz?

Bu Atatürk, bu millet Size hangi kötülüğü yaptı? Siz, Muaviye ve Yezit oğlu Yezit sevdalıları Fetöcüler: Siz Siyasal İslamcıların, Atatürk ve Cumhuriyete karşı dinmeyen düşmanlığınızı, kininizi, nefretinizi, intikam duygunuzu çok iyi biliyoruz: Atatürk ve silah arkadaşlarının Size en büyük kötülüğü: Veledizina olmanızın önüne geçmeleri – nüfus cüzdanlarınıza babalarınızın adını yazdırmalarıdır. Çünkü Sizler, ‘Bademlemezede Geleneğinden’ gelen yıkık, yamuk, kimliksiz, silik, sefil, yalancı, riya ve iftira içinde; “İman Yıkılmadan – Düşman Yıkılmaz” anlayışında olan Takkeli Firavun Fetöcülersiniz. 

Kur’an’ının 6666 Ayetini, sözde mihenk taşı sayan – temel aldığını söyleyen, fakat devlete yolsuzluk hortumları bağlayıp, Kur’an ve Allah ile aldatacak kadar ikiyüzlü – takiyeci Fetöcülersiniz.

Sayın İ. Kahraman ŞİKÂRI! Siz, Hepiniz ant mı içtiniz tecavüz edilen çocuklar, yolsuzluklar, vurgunlar, soygunlar konusunda konuşmamaya. Kim soğulttu aklınızı, ruhunuzu hangi şeytana sattınız?

“Kuvayı Milliyede Bir Tek Kurşun Sıkmadık, Çarpışmadık, Dövüşmedik, Vuruşmadık ki…” diyorsun. Sende hiç akıl, ahlak, vicdan, din, iman ve Allah korkusu yok mu? Yunan Ordusu, Halife Ordusudur.” diyenlerin torunu İ. Kahraman, bu nasıl bir Kefereliktir?

Sizin, ulusların tarlası – tarih denilen o sonsuz akışı; anlama yeteneğiniz yoktur elbette. Çünkü Bizim Kurtuluş Savaşı, Bizi, Kendi yurdumuzda boğazlamak, tarihten silmek isteyenlere karşı, dünyanın en haklı ve yasal savunma savaşıdır. İnsanlık tarihinin hangi savaşında; Baba, Oğul ve Torunu aynı savaşın cephelerinde savaşıp, şehit oldu? Elbette bunu bilme, anlamını ve önemini kavrama idraki yok sizin gibi Fetöcü Zındıklarda.

Çünkü Siz, körpecik çocukların beden ve ruhlarını kirleten – iğrenç emellerine alet eden Musa’nın Çocukları gibi poliklinik ruh hastası, birer vakasınız. “Keşke Yunan Galip Gelseydi” diyecek kadar aynı tornada çekilmiş; Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı cibilliyetsiz Fesli Kadir’in, N. Fazıl Kısakürek’in hortlamış ruhusunuz.

Ulus olma bilinci, yurt sevgisi; iyiye, güzele, mutluluğa ve doğaya, insan ve insanlığa; hele kadına, çocuklara dair hiçbir vicdani ve ahlaki nitelik yoktur Sizde.

 “Sedat Peker’in İddiaları Araştırılmalı, Varsa Gerçekler Ortaya Çıkarılmalı” diyen Gazeteci Uğur Dündar hakkında dava açılmış.

ABD’li Edward Joseph Snowden: “Suç ve Suçlunun Açığa çıkarılmasını İstemek; Suç Olarak Kabul Ediliyorsa, Suçlular Tarafından Yönetiliyorsunuz Demektir” diyor. Bu özdeyişi açıklamaya gerek var mı? Nasıl bir sarmalın içindeyiz?

İçi Sizin gibi akrep, yılan, çıyan ve Firavun dolu Beyin Fahişesi Şikârların; özlemini çektiğiniz Emevi – Yezit = Selefi – Vahabi Ortaçağının insanlığı yutan karanlık sarmalına Türkiye Halkı düşmeyecektir.

Çünkü Türkiye Halkının özgürlük aşkı, bağımsızlık tutkusu; müstemlekeyi – yesir (Halk Dilinde Tutsak) olmayı, esareti – Fetöcü İsmail Kahraman gibi Şikârlığı kabul etmez.

Ne yaparsanız yapın! Atatürk Cumhuriyeti’ne akıl, Ahlak, Erdem – Liyakat, Hukuk – Adalet ve Demokrasi egemen olacaktır.

Halil Yılmaz Hıtmiye

Eğitimci – Şair – Yazar

www.hitmiye.com

Suha_6331@hotmail.com

                                            

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ