Atayurt Gazetesi -
$ DOLAR → Alış: 32,14 / Satış: 32,27
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

ŞAİBELİ OPERASYONUN “ŞÜPHELİ” BARO BAŞKANI:))??!!

Ali Dal
Ali Dal
  • 05.08.2020
  • ŞAİBELİ OPERASYONUN “ŞÜPHELİ” BARO BAŞKANI:))??!! için yorumlar kapalı
  • 495 kez okundu

Sevgili okurlarım,

Bazı hatalar ve bazı fiiller vardır ki, ne özür dilemekle, ne de bahanelerle kapatılması mümkün değildir…

Bizzat devlet kademelerinde yazılı ve bağlayıcı kuralların ve kaidelerin hilafina işler döndüğünde; “Devlette İşlerin çivisi çıktı”  sözü muhakkak ifade edilir… Zira bu tanım, bundan dolayı söylenegelmiştir…

Hatay Baro Başkanı Sayın Ekrem Donmez’in, eşi ile birlikte yemek yediği bir sirada, emniyet ekibince, adeta “adrese teslim” yapar gibi, masasına gelip kimlik sormaları; “görev bilinci, tarafsızlık anlayışı ile yapılmıştır” gibi hamasetlerle asla masumlaştırılamaz!!..

Sevgili okurlarım.

Düşünebiliyor musunuz, sanırsınız ki, ülkede tüm faili meçhuller aydınlatılmıştır… Tüm şüphelilere ulaşılmıştır… Tüm yer altı örgütleri çökertilmiştir… De sadece kimlik sorma sırası; Devletçe il (A) Protokolünde 8. sırada yer alan BARO BAŞKANI kalmış gibi, eşiyle yemek yediği bir ortamda, polislerce kimlik soruşturmasına tabi tutulmuştur!!??.. Bu derece kasıt çağrıştıran bir eyleme hiç kimse kılıf uyduramaz!.. Hiç kimse iyi niyetli bir eylem olarak gösteremez!.. Ve hiç kimse  “olağan ve masum bir müdahaledir, kural çiğnenmemiştir…Asla art niyet aranmamalıdır…” diyemez!!.. Dememeli!!..

Sevgili okurlar;

Görünen o ki, Yargıya ve Emniyete müdahale hırsı, Osmanlı’dan bulaşmış:))??!!

O zaman da yargıya ve emniyete müdahale eden, kadıları ve zabitleri büyük paralarla ve türlü hediyelerle kendine bağladığını duyan Fatih, rivayet o dur ki, şöyle der: ” Kadıyı satın alırsanız, adaleti öldürürsünüz; adaleti öldürürseniz devleti öldürürsünüz…”

Günümüze dönecek olursak; Hatay Baro Başkanı Sayın Ekrem Dönmez’in, “kimlik sorma bahanesiyle yemek başında Polislerce   karga tulumba sürüterek araca bindirilmesi ve gözaltına alınması” meselesini dikkate alarak günümüz devletin ne hale düşürüldüğünü (?!) söylemeye gerek var mı?!

Devlet adına işlenen; böylesine kusurların, böylesine ihlallerin olağanlaşan hale getirildiği ; gazeteci, yazar, çizer, düşünür, bilim insanı gibi aydınlık ve hakikat müjdelemek isteyen muhalif sesleri susturmak adına iftira ve isnatlara dayalı hapsedildiği bir ülkede devlete olan güvende eser kalır mı?!…

Netice olarak, yargısıyla, ekonomisiyle, TRT’siyle, TUİK’iyle, Diyaneti ile hulâsa tüm kurum ve kuruluşları ile güven kaybına uğratılmış olan devletin sağ ve salim kaldığı söylenebilir mi?!

Hatay Baro Başkanım Sayın Ekrem Dönmez, kendine reva görülenler (?!) için üzülmesin!!… Zira tuzun kokutulduğu bir dönemde, sağlam kalan şeyin olamayacağını (?!) hesaba katarak teselliye çalışsın:))?!..

***

Adalet ölürse sağ kalmaz devlet

Leş kokusu gelir, ne yana dönsen

Mahkeme olmuşsa kadıya servet

Puşt kokusu gelir, ne yana dönsen

**

Hileye batmışsa, alış verişler

Asla temiz kalmaz ağızlar, dişler

Lağımdan da beter olmuşsa işler

Çiş kokusu gelir, ne yana dönsen

Ali Dal

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ