Atayurt Gazetesi -
$ DOLAR → Alış: 32,24 / Satış: 32,37
€ EURO → Alış: 34,79 / Satış: 34,93

Yeni Yıl Yokuşundan Satır Başları

Aytekin Ertuğrul
Aytekin Ertuğrul
  • 23.12.2021
  • Yeni Yıl Yokuşundan Satır Başları için yorumlar kapalı
  • 455 kez okundu

İktidar TCMB Faizlerini Düşürmesin DENK bütçe yapsın

Sayın İktidar faizleri düşürdü gördük ki Dolar azgınlaştı ve 16,5 milyon TL ye dayandı. Bu acı deneyi bilmem kaçıncı kez neden tekrarladık.  Yerine DENK bütçe yapsak. Vallahi de billahi de Dolar ve Avro yerle yeksan olur. Ey…..Ehli Müslim kardeşlerimiz neden Denk Bütçe yapmıyorsunuz NEDEN, NEDEN ve NEDEN Türk milleti, mutlu değildir. Sizi ilk fırsatta evinize gönderdiği andan itibaren bir daha Türk Milleti bilime ve yüce dinimize inanmayanlara iktidarı vermeyecektir

Türk Milleti, Atatürk’e Nankörlüğün ve Atatürk’ün Kurduğu Sisteme İhanetinin Bedelini Ödemektedir. 

Bu görüşümüz maalesef doğrudur. Ancak ihanet eden biz değiliz. Dahili ve harici bedhahlardır Türk milletinin hiç kusuru olmamasına rağmen bedel ödeyen biz mazlum taraftır. Türk Milleti, bu günkü geldiği açlık noktasında, Atatürk’e nankörlüğün ve Atatürk’ün kurduğu sisteme ihanetinin bedelini ödemektedir. 

 Darılmaca yok. AKP tüm uygulamaları ile Türk milli siyasetine aykırı bir yoldadır. Türk milli siyaseti nedir. Anayasamızın 81.maddesinde TBMM üyelerinin içtiği andın içindedir.

“Devletin varlığı ve bağımsızlığını,

Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, 

Milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini korumak.

Hukukun üstünlüğüne, demokratik ve lâik Cumhuriyete ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalmak.

Toplumun huzur ve refahı, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerden yararlanması ülküsünden ve Anayasaya sadakatten ayrılamamaktır.”

Bu andı içmeyen TBMM üyesi yoktur. Ama bu anda uyan TBMM ni 14 Mayıs 1950 den sonra gören bu satırların yazarı dâhil hiçbir Türk vatandaşı yoktur.

 Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı olunca durumu açıklayabiliriz. O gün bu gündür Türk parasının ezilmediği Haçlı paralarının yükselmediği hiç bir gün dahi yoktur. Atatürk döneminde enflasyon -%35 idi. Yani deflasyon vardı. 

Paramız hiç değer kaybetmedi bilakis %35 değer kazandı. 

Çünkü Atatürk’ün bütün bütçeleri denktir. 

Açıktan hiç para basılmamıştır. 

Laik eğitim insanları ileri bilinç düzeyine ulaştırmıştır.

Atatürk para bulunca iki şey yaptı.

1- Okul açtı

 2- Fabrika kurdu. 

14 Mayıs 1950 den sonra kendi oylarımızla iktidara getirdiklerimiz bunların tam tersini yaptılar.

Fabrika buldular sattılar.

Okul buldular kapattılar

Para buldular Saray yaptılar seyahatler icat ettiler.

  İktidar ve Yüce Müslümanlık 

Komşun açken sen tok yatma. Bir Müslümanlık ilkesidir.

Bu ilkenin içeriğinde;

komşunu aç bırakacak işler yapma. 

Komşunu aç bırakacak gafillerle birlik olma vs.

gibi emirler de vardır.

 Açık bütçe ve enflasyon değil komşunuzu Tüm Ümmeti Muhammedi tam manasıyla iflasa sürükler. Bu yüzden de açık bütçeler ve enflasyon Müslümanlıkta da yasaklanmış bir gaflettir.

Açık bütçe ve enflasyon Müslümanlık kardeşlik,  güzel komşuluk, iyi ahlak  temelleri üzerinde Yüce Yaratan’ın emri ile kurulduğundan Müslümanlıkla bağdaştırılamaz.

Dr. Necip Hablemitoğlu’nu Analım

“Türkiye Cumhuriyeti, tarihinin en karanlık, en hazin dönemini yaşıyor. Bir tarafta, Türkiye Cumhuriyeti’ni koşulsuz savunan, ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİNİN SAHİBİ ve izleyicisi, aydınlanmacı, tam bağımsızlıkçı, sömürünün her türüne karşı, evrensel barıştan yana, yurtsever, ilerici, ULUSALCI KESİM var. Ancak NE BİR SİYASAL PARTİYE, NE BASIN VE YAYIN KURULUŞLARINA, ne de kendilerini destekleyecek ulusal sermaye gücüne sahipler. Ülkenin elden gidişini sessiz çığlıklarla izliyorlar… Mumcular, Üçoklar, Aksoylar, Kışlalılar ve olup-biteni izleyen milyonlarca örgütsüz, dağınık Türk yurtseveri!.. Karşı tarafta ise, ülkeyi etnik ve mezhepsel esasa dayalı olarak bölmeye, YER ALTI-YERÜSTÜ EKONOMİK KAYNAKLARINI PAZARLAMAYA, din devleti kurmaya ve halkın dinsel inançlarını sömürmeye, hatta Cumhuriyet’in başına numara koymaya kararlı, zengin, güçlü, dış destekli, örgütlü vatan hainleri ve işbirlikçileri ile peşlerinden sürükledikleri ulusal bilinçten yoksun diğer bir kesim!”

Yukarıdaki sözler Necip Hablemitoğlu’nun “Köstebek” kitabının 2. Baskısına yazdığı önsözden alıntıdır. 8 Ağustos 2002 tarihlidir. Ancak kitabın baskısını görememiştir. 18 Aralık 2002 katledildiği tarihtir. Allah rahmet etsin. Hatıralarda ve Türk milletinin mücadelelerinde yaşayacak ve anılacaktır.

Op. Dr. Aytekin Ertuğrul

draertugrul@hotmail.com

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ