Atayurt Gazetesi -
$ DOLAR → Alış: 32,43 / Satış: 32,56
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

Yeni Yılda, da İşimiz ZOR

Aytekin Ertuğrul
Aytekin Ertuğrul
  • 24.12.2023
  • Yeni Yılda, da İşimiz ZOR için yorumlar kapalı
  • 136 kez okundu

Yeni Yıla Girerken Ordumuzun Durumu da Güzel Değildir

Çok değerli, kardeşimiz silah arkadaşımız (E ) Generalimiz Cihangir Dumanlı. Tuzla Piyade okulundaki, Teğmenler olayını  hasta yatağından doğrularak kalkmış ve acı acı yazmıştır. İş aslında göründüğünden de büyüktür. Anadolu topraklarımız bazı müstevlilerin gelecekte planladıkları operasyonlarına uygun hale getirilmektedir. 

Açık bütçelerin amacı budur.

Laik eğitimin kaldırılmasının amacı budur.

Ordumuzun okullarının hastanelerinin ve mahkemelerinin kaldırılmasının amacı budur. 

AKP iktidarının yöneticilerini bir kısmı ne yapıldığının bile farkında değildir. AKP iktidarı ABD dolarını 1.320.000 TL olarak teslim almıştır. Bu gün 23 Aralık2023 (29.160.000 TL) dir. Bu kadar derin tahribatlara açık olan sonuçları bu kadar derin ve acı olan Açık bütçelere NEDEN devam ediliyor. Bir bilene de soramıyoruz. Çünkü bilenlerimizden hiç kimse kalmadı

Cihangir Dumanlı paşamızın hasta yatağından yazdığı bu öznel yazısında sadece TSK lerinin Adalet, hukuk ve disiplin makamlarının yok edildiğini yazmıştır. Oysa sadece adalet ve hukuk makamları değil, okulları, Hastaneleri, Revirleri ve bunlara bağlı kurumları da yok edilmiştir. Yeni yıla TSK leri okulsuz, hastanesiz, mahkemesiz girmektedir. Allah TSK nın ve Türk Milletinin yolunu açık etsin.

Kuzey Irak’ta 6 Askerimiz Daha Şehit Oldu

Kuzey İRAK’ta 6 Askerimiz daha şehit oldu haberi aşağıdaki linktedir. Açıp okudum. Gözlerim doldu. Birlikte düşünelim.

2003 ten bu yana Irak’ta, Suriye’de ve Sınır ötesi harekâtlarda kaç askerimiz şehit oldu. Rütbelerine göre isimlerine göre şehit oldukları yere ve zamana göre bir listesini MSB yayınlasın ve Türk milleti de öğrensin. Bu bir savaş değildir. PKK ile 1983 te başladığımız boğuşmalardır. PKK TSK lerinin önünde bir ay bile duramaz. Nasıl diye sormayın. Bu büyük sorunun cevabını ancak Atatürk sağ olsaydı verebilirdi. Barış için savaş gereklidir. Atatürk direktifi taptaze ortadadır. TBMM ne ve hükümetine verilmiştir. Onları bu direktif bağlar. Bir milletin hayati tehlikede olmadıkça HARP bir cinayettir. Atatürk’ten bize verilen direktifimiz budur. Anayasamızda yazılı olan metinin içinde aynen şu cümle de yer alır.         ” YURTTA SULH CİHANDA SULH” Yurtta sulhu sağlamanın tek değişmez yolu vardır: 

DENK BÜTÇE+ DENK BÜTÇE+ DENK BÜTÇE dir. 

Bu aynı zamanda tam bağımsızlığımızın sürdürülmesinin de formülüdür: Bu işlerin sorumlusu ise TBMM dir. Ama TBMM 14 Mayıs 1950 tarihinden bu yana devre dışıdır. Tarihe böyle not düşülmüştür. NOKTA

Türk milletine nice nice yeni ve mutlu yıllar dilerim 

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/6-askerimiz-sehit-olmustu-kimlikleri-aciklandi-2154746

Türk Milletine  VAHABİLİK değil Yüce Müslümanlık  Yaraşır.

Türk milletinin bu arzusunu ve isteğini yıllar evvel Ziya Gökalp şu şiiri ile dile getirmiştir

Bir ülke ki camiinde Türkçe ezan okunur,

Köylü anlar manasını namazdaki duanın…

Bir ülke ki mektebinde Türkçe Kuran okunur

Küçük büyük herkes bilir buyruğunu Huda’nın…

Ey Türkoğlu, işte senin orasıdır vatanın!

Son zamanlara Askeri birliklerimizde bile artan bir ivme ile Yüce Müslümanlığın ve yüce Kur’an’ın dışında  vahabilik dinine ait tezahürler görülmeye başlamıştır. Bunlar gaflet yüklü bir 600 yılın devamını getirmeye çabalayan müstevlilerin günümüzdeki  gaflet dalalet ve hatta h…….içinde olan  az da olsa temsilcileridirler

 Buradaki din nedir?. Yüce Müslümanlık değildir. Haçlılar tarafından bize göre uydurulmuş olan “VAHABİ” dininden olanlar. vs. Vahabi dininden ne  var ne yok. Bakalım. 

Vahabi dininde Türkçe Kur’an yok. Yasak 

Ya ne var Arapça Kur’an var. Okuyun ama anlamayın kur’an’i kerimi var. 

Kuran ne yazıyor Yüceler yücesi Türk Müslümanları bilmesinler. Bilmesinler ki onları kolay aldatalım Müslümanlığı var. Bu söylediklerimiz 600 yıldır süregelen Haçlı oyunudur. Türk milleti böyle bir Müslümanlık çeşidiyle oyalandı. Atatürk bunların oyunun bozdu. Kur’an Türkçeye çevrildi. Herkes anladı ki Yüce Müslümanlık gerçekten Yüce bir dindir. “Hadis-i Şerifleri de biri birinden güzeller.

Beşlikten mezara bilim okuyunuz

Komşunuz açken siz tok yatmayınız.

Bilim Çin’de bile olsa gidin ve alın vs.

Bu emirlerin içinde şüphesiz ki 

Komşunuzu aç bırakmayınız

Komşunuzu aç bırakacak hainleri yurdunuza sokmayınız

Emirleri de vardır.

Atatürk işte Yüceler Yücesi Müslümandır. Haçlıları sömürge tuzakları olan kapitülasyonları kaldırdı bir daha da yurda sokmadı. Haçlı kapitülasyonları ile Haçlılar Yüce Müslüman Türk milletini iliğine kadar sömürüyorlardı. Ne zaman geri kapitülasyonlar girmeye başladı. 14 Mayıs 1950 den sonra. 

Atatürk Anadolu’muzu elimizden alarak kendilerine yurt yapmak için gelen tüm haçlıları denize döktü ve Türk milletini 300 senedir sömüren Haçlıların elinden kurtarmıştır.

Türk Milleti ebediyete akıp giden her yıl, yeni yeni coşkular, yeni yeni başarılar ve mutluluklarla yeni yıllar kutlayacaktır. 

Ne mutlu TÜRKÜM DİYENE!!!

Op. Dr. Aytekin Ertuğrul

daraertugrul@hotmail.com

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ