Atayurt Gazetesi -
$ DOLAR → Alış: 32,43 / Satış: 32,56
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

HAYIR, SAYIN BAHÇELİ, TARİKATLAR KAPATILMALIDIR!

Halil Yılmaz Hıtmiye
Halil Yılmaz Hıtmiye
  • 21.09.2020
  • HAYIR, SAYIN BAHÇELİ, TARİKATLAR KAPATILMALIDIR! için yorumlar kapalı
  • 731 kez okundu

Antakya – Atayurt Gazetesi                                     Lütfen, çok dikkatle okuyunuz Sayın BAHÇELİ!

Cemaat ve tarikatlar, Haçlıların (Emperyalizm) Anadolu’ da kurdukları ileri karakollardır!’ Mareşal Fevzi ÇAKMAK.                                                                                                                

“Türkleri savaşarak, asker ve silah kullanarak asla yenemezsiniz. Türklerin sadece din adamlarını ele geçirip onları kullanın… Onlar Devleti yıkarlar!”

                                                                     Winston CHURCHİLL                                                                                                                                                                                                                                                              

“Cehalet gelirken bedava gelir; giderken her şeyi (İnsani – Toplumsal ve Ulusal Değerlerin Tümü) götürür.”

                                                                       Anooshirvan MİANDİ

İsrail Hahambaşı da şöyle diyor Sayın BAHÇELİ: “Türkiye’deki 72 tarikatın hepsini Biz kurduk.”  

Kurtarıcı ve Kurucu Lider Atatürk’ün; “Beni, Türk Hekimlerine Emanet Ediniz!” dediği ülkesinde; Sayın BAHÇELİ, “Türk Tabipler Birliği Kapatılmalı ve Yöneticileri Yargılanmalıdır” diyerek, akıl sağlığını yitirmiş Biri gibi çığlık çığlık, avazı çıktığı kadar bağırıyor. Yardımcısı Sayın Semih YALÇIN da, Türk Tabipler Birliği için; “Tıbbi Atık” kehanetlerinde bulunuyorlar.

Ülkemizin içine düştüğü karanlık sarmalın korkunçluğunu anlatmaya gerek var mı Sayın BAHÇELİ? Ya da bu karanlık sarmalın – kuşatılmışlığın farkında değil misiniz? Farkında değilseniz, oturduğunuz koltukta ne işiniz var? Ülkenin içinde bulunduğu vahim durumu biliyorsanız, o zaman ne yapmak istiyorsunuz?

Sayın Devlet BAHÇELİ! “Tarikatlar Kapatılmalıdır” demiyorsunuz da; “Türk Tabipler Birliği kapatılmalı ve yöneticileri yargılanmalıdır” diyerek akıllara ziyan açıklamalar yapıyorsunuz.

Canlarıyla bedeller ödeye ödeye – özveri içinde görev yapan Türk Tabipler Birliği ve tüm sağlık çalışanları; dünyayı saran ve sarsan Koronavirüse karşı, yeni bir Kurtuluş Savaşı verirken; tarikatlar, geleceğimizin garantisi kız ve erkek çocuklarımızın, kadın ve erkeklerimizin bedenlerine, beyinlerine ve tinlerine TECAVÜZ ediyor, ulusal birliğimizin temeline dinamit döşüyor Sayın BAHÇELİ!

Tüm tarikatların, öğretilerinde, müritlerinin Şeyhlerine; bir ölünün, ölü yıkayıcısı – Gassale teslim olması gibi teslim olmasının öğütlendiğini – öğretilip, koşullandığını… Müridin, o güne değin tüm bildiklerine – beynine format atıldığını – belleğinin sıfırladığını… Kayıtsız, şartsız biat etmesinin sağlandığını… Müridin aklının – belleğinin mukayese etmesinin, düşünmesinin, sorgulama yapmasının, başkalarıyla ileti kurmasının yasaklanıp, mankurtlaştırıldığını bilmiyor musunuz Sayın BAHÇELİ?

Ülkemizde, Tarikatlar kadına, kıza, çocuklara tecavüz ediyor. Bu iğrençlik ancak savaş koşullarında yaşanır Sayın BAHÇELİ. İşgal ordularının askerleri (Bizim Kurtuluş Savaşımızda, Irak’ta, Suriye’de…); o ülkenin kadınlarına, kızlarına, çocuklarına ve hatta erkeklerine tecavüz ederler ki halkın direnci, umudu kırılsın. Çünkü ülke işgal edilmiştir. Onları koruyacak irade – silahlı güçler paramparça. Herkes, Kendi başının çaresine düşer. Kendi kurtuluşunu yine Kendisi sağlamaya çalışır. Sanki adı konmamış savaş – işgal koşullarında gibiyiz Sayın BAHÇELİ?  

BOP denilen bu aşağılık, kan ve gözyaşı dolu projenin gereği; emperyalizm ve yerli uşakları, ulusal ve onursal direncimizi – değerlerimizi (Irak, Suriye Örnekleri) ortadan kaldırmak için; Bizi, tarikatlar üzerinden test ediyorlar. Anadolu’daki 1000 yıllık kardeşliğimize KAN DOĞRAYACAKLAR ve unutmayınız ki BOP’UN her elamanı, zamanımızın İspanyalı El Meymune’sidir. Bizi, paramparça edecekler Sayın BAHÇELİ.

Tarikat Şeyhinin her sözü ve her eylemi ilahidir! Kadın ve erkeklere, Şeyhinde velayet nuru olduğu… Ve velayet nuru nübüvvetin, peygamberlik nurundan üstün olduğu anlatılır, inandırılır ve kandırılır müritler. Müridin (Kadın ya da Erkek) Şeyhiyle cinsel ilişkisi, CİNSELLİK olarak değil; “MİRACA” çıkmak olarak öğretilir, dayatılır. Yetinmezler, ahlaksızlıklarına – kansızlıklarına dinsel gerekçe – gelenek kazandırmak için de; Peygamberin, Ayşe ile cinsel beraberliğindeyken, “Miraca” çıktığına inandırılır müritler Sayın BAHÇELİ.

Tarikatlar uyuşmuş, kimliksiz, kişiliksiz, vatansız ve cumhuriyet düşmanı olan; uyurgezer robotlar üretiyor Sayın BAHÇELİ. Robota dönüştürülen her müridin beyni; devre dışı kaldığı için; Şeyh Efendisi ne söylerse robot gibi biat eder – kirletilir, düşkün olur.

Her tarikatın, her söylem ve eyleminde, Museviliğin sapkın ve karanlık öğretisi KABALACILIK vardır. İspanya’da, bu Kabalacılardan EL MEYMUNE adlı bir Yahudi tarikat şeyhinin; “Biz Erkekler Birbirimize Yeteriz, Kadınlara İhtiyacımız Yok!” diye sapkın fetvalar verdiğini ve Başkenti Gırnata olan “Beni Ahmer” devletini ve daha dün Saddam’ın IRAK’ını; KESNİZANİ Tarikatının yıktığını bilmiyor musunuz Sayın BAHÇELİ!

Emperyalizm, KABALACILIĞIN gereği; Türk Ulusunun tarihini ve Hukukunu yeniden yazdırıyor. Bir ulusu ayakta tutacak bütün değerler aşındırılarak, sapkın yaradılışın tutsaklığına sokuluyor – tutsak ediliyor. Tarihte ilk defa, Atatürk’ün önderliğinde; emperyalizme karşı kazanılan ve mazlum uluslara kurtuluş umudu olan Kuvayı Milliye’nin – Kan ve Gözyaşının üzerine kurulmuş Türkiye Cumhuriyeti’nin yaşadığı badirelerdeki payınızı, tarih mutlaka yazacaktır Sayın BAHÇELİ!

Her Şey, 2002 ve 2003’ten başlatılıyor. Ne 4 bin yıllık tarih, ne Anadolu’daki Kurtuluş Savaşı ne de Atatürk; yok artık Sayın BAHÇELİ, yok, gözünüz aydın…

Nereye koştuğunuzu, nasıl bir ummanda kulaç attığınızı ya bilmiyorsunuz ya da çok iyi biliyorsunuzdur.

Anadolu’ya Demir Dağları’nı eriterek, Tanrı Dağları’nı yol ederek geldiğinize inanan Siz Sayın BAHÇELİ! İddia ettiğiniz gibi tek Mitolojik Kahramanı olduğunuz ve hiç Kimseye bırakmadığınız Milliyetçiliğinizi, Yurtseverliğinizi sorgulatmaya, tartışmaya çoktan açtığınızın bilincinde misiniz?  

Ülkemizde, ellerinden ve sakallarından kan damlayan, silahlı radikal İslamcı Selefi – Vahabi ve İhvan terör örgütlerine: Her Biri, ayrı bir din anlayışı dayatan bu Siyonizm patentli tarikatlara – evanjalizmin bindirilmiş kıtalarına karşı; üç maymuna oynuyor – gıkınızı çıkarmıyorsunuz da; Türk Tabipler Birliğinin kapatılmasını istiyorsunuz Sayın BAHÇELİ?

Gerçekten çok merak ediyorum Sayın BAHÇELİ! Acaba diyorum, Bizim bilmediğimiz; Türkiye Cumhuriyeti’nin – Türk ulusunun bekasından – geleceğinden çok daha önemli ve korkunç şeyler mi biliyorsunuz da böyle hoyratça davranıyorsunuz?

Tarikatların iç savaş çıkartmak için hazırlık yaptığı iddia (Cübbeli Ahmet Hoca) edilirken; Bermuda Üçgeni gibi gizemli, üç bilinmeyenli denklem gibi çözümsüzsünüz; sahi Siz Kimsiniz ve Kimden yanasınız Sayın BAHÇELİ?

Halil Yılmaz HITMİYE

Eğitimci-Şair-Yazar

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ