Atayurt Gazetesi -
$ DOLAR → Alış: 32,14 / Satış: 32,27
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

İKTİDAR MEDYASININ “SAYGIN İNSAN” MODELİ:))!!??..

Ali Dal
Ali Dal
  • 30.10.2020
  • İKTİDAR MEDYASININ “SAYGIN İNSAN” MODELİ:))!!??.. için yorumlar kapalı
  • 562 kez okundu

Sevgili okurlarım;

En çok tiksindiğim ve bir o kadar da alçakça bulduğum şey; “İftiradır… Yargısız İnfazdır…Utanmazlık” tır!!..

“Kork, Allah’tan Korkmayandan” özdeyişi; tesadüfi söylenmemiştir diyerek; “İktidar destekçisi, saray borazancısı, havuz yalakcısı” diye de anılan sözde medya güruhunca muhalif görülenlere yönelik “iftiraların… yargısız infazların ve bilhassa da sınır tanımayan utanmazlıkların”  şerrinden korunmak gerektiğini söyleye gelmişimdir!!..

***

Hatırlamaya çalışalım; son yerel seçim çalışmaları sürerken de, seçimden sonra da, sahibinin sesi olan “İktidar borazancısı ve havuz yalakçısı” medya güruhu tarafından, başta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş olmak üzere, tüm muhalif adaylara yönelik; “İftiralar ve benzeri sonu gelmez utanmazlıklar” adeta otomatiğe bağlanmıştır!!..

İspatını yapamayacakları halde (?!) iddialarını ve ithamlarını alçakça sürdüren  aynı “besleme medya güruhu”; seçimden sonra da, saldırganlıklarına ara vermemiştir… Ankaralıya kalıcı ve adil hizmet sunmaktan başka gaye gütmeyen ve bu duruşu ile Ankaralının gönlünde taht kurmayı başarmış olan Sayın Mansur Yavaş Başkana yönelik; aynı müfteri güruhunca; “CHP’li Mansur’un büyük vurgunu!.. Sahtecilik, şantaj, işte size Mansur Yavaş!” vb. gibi  “iftiraları ve ithamları”  sürmanşetlerde alçakça sunulabilmiştir!!??..

Ama aynı şarlatan ve tetikçi medya kırması; hakikatlerin fazla gizlenemeyeceğini ve bir gün ortaya çıkacağını, her zaman olduğu gibi bu defa da hesap edemediler!!..

…Ve neticede bu denli iğrenç saldırılara maruz bırakılan “Ankara sevdalısı Mansur Başkan” la ilgili olarak Ankara 33’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dava Mansur Başkan lehine “BERAAT” kararıyla sonuçlanıp, aklandığında; onu yıpratacaklarını sanan “malûm cenah”a da en uygun bölgeye (?!) silinmeyecek kalitede kına yakmak kalıyor…

Mansur Başkan’a iftira ve ithamlarda bulunanların başında ise AKP Havuz medyasının “saygın insan” diye çığırtkanlık yaptığı Necmettin Kesgin adındaki sözde iş insanının yer aldığını görüyoruz.

Şimdi ise, bunca iftiraları atan ve AKP Havuz medyasınca da “saygın insan” diye tanıtılan sözde iş insanı ve iftiracı başı Necmettin Kesgin’i savcılık, her yerde fellik fellik aramayı sürdürüyor…

AKP Havuz medyasınca da “saygın insan” olarak tanımlanan Necmettin Kesgin’i savcılık sadece bu iftiradan dolayı değil; sıralı işlenmiş suçlar nedeniyle aramaktaymış!!??..

Adeta suç makinesi olup, otomatiğe bağladığı suçlardan üç – beşinin ne olduğuna birlikte bakalım…

Bahse konu “sözde saygın iş insanı” Necmettin Kesgin’in;

* Çocuk pornosu bulundurmaktan 3 yıl hapis cezası…

Özel hayatın gizliliğini ihlalden 1 yıl 3 ay hapis cezası…

* Şantaj yapmaktan 1 yıl 3 ay hapis cezası…

* Evrakta sahtecilikten 1 yıl 8 ay hapis cezası…

* Resmi belgelerden sahtecilikten 4 yıl hapis cezasının olduğunu öğrendikten sonra, Saray Beslemeli sözde medya güruhundan birinin sizi “saygın insan” olarak bahsetmesini ister misiniz:))??!!..

Şahsen bana, “İftira, itham ve suç makinesi” olmuş biri veya birileri tarafından “saygın insan” denilmiş olmasını hakaret sayarım!.. Sizlerin de böyle düşündüğünüzden kendim kadar eminim…

Netice olarak; Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yakalama kararı gereği polis tarafından 7 aydan bu yana her yerde aranan Necmettin Kesgin’in nerelerde, hangi delikte saklandığını, onu “saygın insan” olarak tanımlayanlara sormakta fayda var diye düşünüyorum!!..  Ne dersiniz?!..

Polis tarafından bu şekilde aranan “saygın insanlardan” olmak ister misiniz?!..

***

Şu “Saygınlık” ne zamandan bu yana

Hırsıza, arsıza hüviyet oldu

İftira hakkını kim verdi sana

Ne zamandan beri hürriyet oldu

***

Kişinin kendinden başlar aksilik

Mercek tutsanız da okunmaz silik

Puştluk, şarlatanlık, hatta kahpelik

Ne zamandan beri haysiyet oldu

***

Hukuk bitmiş yerde; huzur soramam

İftira ehlinden (?!) vicdan aramam

Hele söyle; “Şerefsizlik” ne zaman

Ne zaman “şerefli” vaziyet oldu

***

Sakallı, cüppeli yalan söylemek

 “Uydurulmuş dinle” secde eylemek

Münafık iş tutup, müminim demek

Ne zamandan beri meziyet oldu

Ali DAL

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ