Anasayfa / Manşet / KURBAN KESİM ELEMANI KURSU AÇILACAK

KURBAN KESİM ELEMANI KURSU AÇILACAK

Kurban Bayramı dolayısıyla, Antakya Nedime Keser Halk Eğitim Merkezi tarafından  Kurban Kesim elemanı  kursu açılacağı belirtildi.

Antakya Nedime Keser Halk Eğitimi Merkezi’nin öncülüğünde, Antakya İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Antakya İlçe Müftülüğü ile Hatay Kasaplar Odasının desteğiyle, 10-16 ve 17 Mayıs tarihlerinde  açılacak Kurban kesim kursunun Antakya Halk  Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde yapılacağı ifade edildi.

Kurban kesim kursuna başvuruların e-Devlet üzerinden e-Yaygın sistem arıcılığıyla yapıldığı hatırlatılırken, bu belgeyi alamayanın kurban kesemeyeceği vurgulandı.

Bu arada, “Belgeni Al, Güvenle Kurbanını Kes” denilen açıklamada, başvuru için sistemin açık olduğunun altı çizilirken, “Dini vecibemizi sağlıklı, hijyenik ve usulüne uygun şekilde yerine getirelim” çağrısı yapıldı.

 

 

Cevap bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir