Atayurt Gazetesi -
$ DOLAR → Alış: 32,49 / Satış: 32,62
€ EURO → Alış: 34,60 / Satış: 34,74

Türkiye’nin üzerinde karabulutlar dolaşıyor!

Mehmet Çardak
Mehmet Çardak
  • 11.08.2021
  • Türkiye’nin üzerinde karabulutlar dolaşıyor! için yorumlar kapalı
  • 509 kez okundu

Sevgili Okurlarım! Türkiye mülteci kıskacındadır. İktidar Afganistan’da çok yanlış politikalar uygulamaktadır. Kim ne derse desin,  Türkiye’deki sığınmacılar artık ülkelerine dönmeyecekler. Her şey önceden planlanmış. ABD, Taliban ile olan savaşa kesinlikle son vermiyor; sadece vekâlet savaşına dönüştürüyor. Kabil Havaalanı’nı savunmak için ABD’nin taşeronluğunu yapmak akıl dışı, sorumsuz bir karardır. Amerika bunlarla Türkiye’yi parçalayacak!

Buraya kadar yapılabilecek bir şey yok. Yalnız sınırlar ve kurallar kalktığında onları bu topraklarda ezmemiz gerekiyor. Ama Joe Biden buna inanmıyor ve Türk halkının korkusuna güveniyor. Toplum aklını başına almaz ise, sonumuz hüsran olacak gibi…

Bölgemizdeki terör savaşları geçici şeylerdir. Terörle mücadele eden ordumuzu kimse dağıtamaz, aksine güçlendirir. Ancak, Obama Sarkozy’e “Git, şu Libya’yı düzle” dedikten sonra  “NATO’nun ne işi var Libya’da?” diyen Erdoğan bile “Kaddafi’yi İzmir NATO üssünden devirelim” demedi mi?

Türkiye’nin başında karabulutlar dolaşıyor. Türkiye’ye her gün binlerce yabancı uyruklu sokuluyor. Avrupa dalga geçiyor! Çünkü Attila’nın Avrupa’ya yaptığının aynısını Avrupa şimdi Attila’nın torunlarına zevk alarak yapıp intikamını alıyor. Anadolu Türkleri kavimler göçüne zorlanıyor. Ne de olsa denizde kum Avrupa’da para var! Akdeniz ve Ege kıyılarındaki ormanlarımız yanıyor, Türkiye’nin ciğerleri kavruluyor. Hani nerede devlet? Hani nerede dostlarımız? Uzaylılar gökten gelip yangınları söndürecek değil ya!

Türkiye’nin ormanları, sahillerdeki yerleşkeleri, asırlık zeytin ağaçları, hayvanları yanarken, Amerika Afganistan’da eğitip Türk halkının karşısına dikeceği savaşabilen erkekleri doldurmaya devam ediyor. Joe Biden, Türkiye’yi dağıtacak! Bu işin sonrası belli ama önce herkesin hayatı değişecek veya artık olmayacak. Agamemnon’un torunları sonunda Türkiye ve KKTC’ye çıkacaklar.

Joe Biden, Türkiye’yi yılsonuna kadar tek parça halinde bırakmamak için ant içmiştir. Eğer Tanrı Amerika’yı yok etmezse, Joe Biden Türkiye’yi işgal edecek. Türkiye’deki sığınmacılara karşı çıkanlara Emre Uslu gibi FETÖ’cular “Faşist Kemalist” diyor. Çünkü 15 Temmuz 2016’dan beri ayak basamadıkları Türkiye’nin dağılışıyla yanıp tutuşuyorlar. FETO’cular Amerika’nın Afganistan’da eğitip Türkiye’ye doldurduğu katil sürülerine namazda dua ediyorlar.

Türkiye’de ‘Eyalet Sistemi’ni savunanlar var! Bunlar,  bu sistemle Türkiye’nin Amerika ve Almanya gibi büyüyeceğini zannediyorlar. Yalnız onların dünyadan haberi yok. Joe Biden, Türkiye’yi eyaletlere ayırdığında ilk işi eyalet savunucularını hapse atmak ya da onları yok etmek olacak. Çünkü o zaman “Türkiye Cumhuriyeti”  diye bir devlet kalmayacak. Tabela Cumhuriyeti o zaman “Taliban Cumhuriyeti” olacak. Toprak kaybından sonra direnişe geçilse de taş üstünde taş kalmayacak.

Sığınmacı dediklerinin Erdoğan’ın oy deposuyla alakası yok. Oy deposu aileyle olur. Oysa Afganistan’dan gelenler “erkek”!  Yani Roma Lejyonu, Amerikan ajanı bunlar.  Joe Biden bunları Türklerin karşısına dikecek. Böylelikle içeriyi meşgul ederken, çıkarmayla da toprak kazanacak. Sonra da Kürdistan ve Büyük Ermenistan ilanına kadar gidecekler.

Seçim bekleyenlere sesleniyorum: 2023’te seçim falan olmayacak. Bitcoin’a para yatırıp sonunda kaybedenler gibi,  seçim bekleyenler de kaybedecekler.

Bugüne kadar 30 ülkeyi Karadeniz’e sokan Amerika,  kara, hava ve denizden Türkiye’nin etrafını sardı bile. İstanbul depreminde cehennem kapısı açılır. TSK tek başın bunun altından kalkamaz. Ayrıca Afganlar ayaklanacaklar. Halk paranın peşinde olduğundan bu işlere yabancı… Bilmezler ki, Karadeniz taş ocaklarının ticaretle bir alakası yok, hepsi tank yolu. Cengiz İnşaat üzerinden şu anda Rize İkizdere’de de yol açılıyor. Batı donanmaları Karadeniz’e geçiyor. Amerika tankları evlerinin önüne geçince Karadenizliler Erdoğan’a verdikleri oya pişman olacaklar.

Saldırıdan önce Joe Biden Türkiye’yi dağıtmaya bakacak. Önce Kürdistan, sonra Büyük Ermenistan’ı getirmeye çalışacak. Eğer Türkiye’yi tam dağıtamazsa, yine topyekûn saldıracaklar. Toplum umutsuz ve çok gergin bir görüntü veriyor, bunu kullanacaklar. Çok tehlikeli aylara giriliyor.

Joe Biden, Ermenistan’da Paşinyan’ı tekrar seçtirdi ve lobilere “Büyük Ermenistan” sözü verdi. Amerika doğudan bir taarruz başlatacak ve Büyük Ermenistan’ı ilan edecekler. Osmanlı’yı düşürmek için İstanbul’a girmek yeterliydi. Şimdi ayrıca Ankara’yı da düşürmek zorundalar. Bundandır ki “S-400 sarayı koruyacak” dedikodusu çıkmıştı. Ankara bombalanacağı için Ankara’yı koruyacak S-400 bataryası var. Ankara’yı 2. Dünya Savaşı’ndaki Berlin’e çevirmeye çalışacaklar.

Son günlerde Akdeniz’de, Ege’de çıkan orman yangınları doğal afet ya da yangın değil, enerji silahları ile çıkartılan sistematik yangınlardır. Bu Türkiye’ye karşı doğrudan açılmış savaştır. Bu sistematik yangınlarla yol ve alan açılıyor. Amerika Vietnam gibi ormanlık alanlar değil, her yeri görmek istiyor. Türkiye’de bundan orman kalmadı ama siz bunu “Rant ve inşaat” adı altında biliyorsunuz. Oysa sistematik yangınların nedeni belli…

Amerika bütün işbirlikçi ülkelerle birlikte Türkiye’ye saldıracak. Denizden Türkiye’nin kıyılarına yanaştırıp çıkarma yapacaklar. Kıyıda ve içeride harekât güzergâhında askeri araçların ve askerlerinin rahat ilerleyebilmesi için harekât yolundaki ormanlık alanları açıyorlar. Yani yakında geliyorlar demektir bu…

Lafı uzatmaya hiç gerek yok! ABD, Türkiye’yi çapraz kuşatmaya aldı bile, . Eli silah tutan aşısız insanlar Türkiye’ye sokulurken, eli silah tutan 12 yaşından büyük bütün Türklerin aşılanmak istenmesi, akıl sahiplerini hiç mi düşündürmüyor?

Mehmet Çardak         

Araştırmacı / Yazar

m-cardak@windowslive.com

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ